Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 7 hodinami
„Přání a gratulace“ MarcelaPa, před 16 hodinami
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Dobry den, dnes u nas bylo "co se najde v lednicce". Syn s…“ hazel, před 7 hodinami
„Veronika.Hrozna: Od magdalenky jsem našla tyto drožďové…“ Nadja, před 12 hodinami
„Příjemný den všem. Včera jsem dělala cmundu, Petr k ní…“ Nadja, před 12 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 8 hodinami
Jablkovo-banánové nanuky bez cukru
Přidáno před 15 hodinami
Pistáciový cheesecake s mandlovým korpusem
Přidáno před 19 hodinami
Mechový dort II.
Přidáno před 21 hodinami
Plněný croissant
Přidáno před 23 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Přidáno 22. 4. 2024 08:03
4. 4. 2016 12:39
4. 4. 2016 12:34
4. 4. 2016 08:11
4. 4. 2016 08:07
1. 4. 2016 09:59
31. 3. 2016 11:12
31. 3. 2016 10:23
31. 3. 2016 09:27
14. 1. 2016 23:44
7. 1. 2016 22:24
Vážený pane,či paní Tejaja,
ne, nedělám si reklamu, ale když narazím na příspěvek, který tvrdí o smaltovaném litinovém nádobí zn.Smalt něco,co se zjevně nezakládá na pravdě, tak se snad mám právo ohradit a vysvětlit, že jde s nejvyšší pravděpodobností o záměnu značek, na tom snad není nic špatného, nebo ano?
Osobně se domnívám,že nádobí, o kterém psal pan Vítek,je právě to, které je opatřené jen tenkostěnným smaltem,které je sem tam potřeba občas naolejovat. Alespoň nám to,říkají zákazníci. Značky,o které jde, raději nejmenuji, aby mi zase nebylo podsouváno,že tu vařím nějakou firemní polívku.
Tak se tu mějte....
7. 1. 2016 09:13
7. 1. 2016 09:02
Ono totiž, je fajn si kupovat příběh a tradice a rukodělná výroba a ' švédská ruda ' jistě něco do sebe má. Jestli se ale někdo z jakéhokoliv důvodu snaží´budit dojem, že si člověk kupuje např. U značky Lodge kvalitativně jiný výrobek, či dokonce zdravotně závadný výrobek, pak by měl umět svoje tvrzení dokázat. Což samozřejmě neumí.
PS: nemám nic proti společnosti SKEPPSHULT, kterou svými žvásty tento člověk tak maximálně poškozuje. Ale u této značky platíte za příběh, ne za jakoukoliv přidanou kvalitu. Pokud chce člověk jménem PETAN dokázat opak, ať se klidné realizuje.
Mimochodem, existuje jeśté výrobce, který ude nebyl zmíněn, LAVA METAL. Relativně nová značka litinového nádobí z Turecka, je to ten smaltovaný typ ( ale tenkovrstvý smalt, jako např Staub ). V podstatě je to kopie Staubu, ale za poloviční cenu...
Takźe, chápu, že je fajn si vybrat přesně to, co člověk chce. Strašení čínou do toho uplně nepatří ...
6. 1. 2016 20:51
jsem si téměř jistá, že máte doma nádobí jiné značky než Smalt. Našim zákazníkům totiž rozhodně netvrdíme, že smalt je nepřilnavý a už vůbec jim nedoporučujeme, aby jeho povrch konzervovali olejem!
Toto doporučení dávají výrobci tzv. "černého litinového nádobí", které má bez občasného naolejování jako každé jiné železo tendence k rezavění.
Pokud si koupíte levnější a tudíž méně kvalitní litinové nádobí, hrozí dokonce i nebezpečí, že se mohou z litiny začít uvolňovat do jídla i různé cizorodéwww.smalt.eu látky.
U litinového nádobí Smalt tyto problémy řešit nemusíte, protože u něj je kovový podklad chráněn několika vypálenými vrstvami smaltu. Speciální bílý potravinářský smalt, kterým jsou ošetřeny vnitřky nádob, navíc splňuje nejpřísnější zdravotní kriteria.
Nádobí se myje celkem snadno, snese i zátěž myčky. Většina našich zákazníků ho používá mnoho let.V případě objeví - li se na něm skvrny po větších připáleninách masa,stačí ho nechat odmočit a pak umýt běžným způsobem. S reklamacemi,které by odpovídaly Vámi popsanému nedostatku, se nesetkáváme. Pokud byste ovšem měl prokazatelně u nás zakoupený výrobek, jsme připraveni Váš případ řešit k Vaší plné spokojenosti.
s úctou
PhDr. Eva Dosedělová
Smalt. s.r.o.
Osek u Komárova
Více se dozvíte na www.smalt.eu
zmeseny_pekac.jpg
5. 1. 2016 14:04
2. 1. 2016 17:26
stal jsem se vlastnikem litinoveho hrnce se smaltovym povrchem. Pred prvnim pouziti jsem ho dle navodu "namastil", po pouziti bez saponatu omyl. Nyni po ctvrtem pouziti se na dne utvorila "mapa" od peceneho masa. Nejde odstranit, ani kdyz pouziji hrubsi silu (coz se mi nechce vubec praktikovat). Znamky pouzivani jsem cekal, ale ne takto brzy. Navic dle zkusenosti ostatnich by povrch mel byt prakticky neprilnavy, coz se zatim take nedostavilo.
Dekuji za vase nazory.
Vitek
Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 Další