Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 13 minutami
„Přání a gratulace“ Anna Kocikova, před 1 hodinou
„Dotaz k článku z Magazínu“ Merylas, 28. 3. 2024 11:50
Poslední příspěvky
„Jana Pá: Výborne Janka, to je tá najlepšia správa a radosť …“ Julia Oskerova, před 9 minutami
„Jana Pá: Jani no vidíš, syn slib splnil a už bude jen dobře“ tara23, před 34 minutami
„Krásný svátek, dnes je Velký pátek a já ve velkém vařila .…“ tara23, před 39 minutami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 4 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 14 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 17 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 20 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Tři nepečené čokoládové dezerty nejen na Valentýna: Lahodný dort, rumem vonící sladké kuličky a božsky chutnající pohár
Mýty vs. fakta: Zůstat u obyčejných brambor, nebo přesedlat na batáty?
Pravá řecká musaka krok za krokem. Důležitý je „vypocený“ lilek, tajemství lahodné chuti pak spočívá ve správném výběru masa a koření
1. 4. 2018 15:23
31. 3. 2018 20:04
a3aa3b74df7adc2cae77673285430…
23. 2. 2018 18:38
6. 11. 2017 06:45
5. 11. 2017 15:58
16. 7. 2017 18:36
13. 7. 2017 10:46
6. 10. 2016 17:00
K Pavlovi na předchozí stránce: nemohu s Vámi souhlasit. Smalt je umělá vrstva, může se odprýsknout, pouští barviva, prostě je lepší dělat přímo na litině. A ohledně té kvality/nekvality: dle Vás by potom neměla existovat „švédská ocel“, ne? Vždyť ocel se vyrábí stejnými technologickými postupy ze stejných surovin, takže dle Vás je úplně jedno, kde je vyrobena, kvalita musí být stejná jak z Činy, Švédska nebo z USA, ne? Proč je tedy švédská ocel nejkvalitnější na světě, co?
A to samé je s litinou. A nebude to jen v technologickém postupu, ale i hlavně ve výchozích surovinách: železný šrot („určitě“ ho někdo přebírá, že?) versus kvalitní severská železná ruda.
Ano, máte pravdu, že u Le Creuset a Staub je kvalita litiny jedno, protože ji „chrání“ vrstva smaltu. Ale věděl jste, že jsou to také čínské výrobky?
6. 5. 2016 15:59
6. 5. 2016 09:13
5. 5. 2016 07:21
27. 4. 2016 11:31
27. 4. 2016 07:38
26. 4. 2016 13:47
26. 4. 2016 08:05
Předchozí 1 2 3 4 5 … 7 Další