Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 12 hodinami
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 5. 4. 2024 22:39
Poslední příspěvky
„tara23: to si určitě pochutnáte. Já nikdy křepelku ani…“ Nadja, před 12 hodinami
„Hezký večer všem. Jana Pá: a co to máš za umělou…“ Nadja, před 12 hodinami
„tara23: tak tu jsem, Věruš, taky nejedla. Ale myslím, že…“ MarcelaPa, před 13 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 13 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 14 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 15 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 21 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 23 hodinami
1. 4. 2018 16:23
31. 3. 2018 21:04
a3aa3b74df7adc2cae77673285430…
23. 2. 2018 19:38
6. 11. 2017 07:45
5. 11. 2017 16:58
16. 7. 2017 19:36
13. 7. 2017 11:46
6. 10. 2016 18:00
K Pavlovi na předchozí stránce: nemohu s Vámi souhlasit. Smalt je umělá vrstva, může se odprýsknout, pouští barviva, prostě je lepší dělat přímo na litině. A ohledně té kvality/nekvality: dle Vás by potom neměla existovat „švédská ocel“, ne? Vždyť ocel se vyrábí stejnými technologickými postupy ze stejných surovin, takže dle Vás je úplně jedno, kde je vyrobena, kvalita musí být stejná jak z Činy, Švédska nebo z USA, ne? Proč je tedy švédská ocel nejkvalitnější na světě, co?
A to samé je s litinou. A nebude to jen v technologickém postupu, ale i hlavně ve výchozích surovinách: železný šrot („určitě“ ho někdo přebírá, že?) versus kvalitní severská železná ruda.
Ano, máte pravdu, že u Le Creuset a Staub je kvalita litiny jedno, protože ji „chrání“ vrstva smaltu. Ale věděl jste, že jsou to také čínské výrobky?
6. 5. 2016 16:59
6. 5. 2016 10:13
5. 5. 2016 08:21
27. 4. 2016 12:31
27. 4. 2016 08:38
26. 4. 2016 14:47
26. 4. 2016 09:05
Předchozí 1 2 3 4 5 … 7 Další