Poslední diskuze
„Dotaz k článku z Magazínu“ Merylas, před 24 minutami
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, před 12 hodinami
Poslední příspěvky
„evinecky: Děkujeme za upozornění, chybička se vloudila. Už…“ Merylas, před 17 minutami
„MarcelaPa: Děkuji. Včera jsem taky ještě vyhledávala,…“ Merylas, před 18 minutami
„Hezký den dnes bramboračka a jelítko s bramborem a zelím“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 1 hodinou
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 23 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Přečtěte si Zobrazit více
Kotlety na šlehačce: Oblíbenou klasiku z jednoho hrnce dochutí hořčice, báječně chutná i s vrstvou strouhaného sýra
10 nejlepších nádivek nejen na Velikonoce: Recepty a rady, které zajistí dokonalý výsledek!
Cuketový perník: Vláčný a nadýchaný litý perník voní perníkovým kořením a čokoládová poleva moučník povýší na luxusní dezert
1. 4. 2018 15:23
31. 3. 2018 20:04
a3aa3b74df7adc2cae77673285430…
23. 2. 2018 18:38
6. 11. 2017 06:45
5. 11. 2017 15:58
16. 7. 2017 18:36
13. 7. 2017 10:46
6. 10. 2016 17:00
K Pavlovi na předchozí stránce: nemohu s Vámi souhlasit. Smalt je umělá vrstva, může se odprýsknout, pouští barviva, prostě je lepší dělat přímo na litině. A ohledně té kvality/nekvality: dle Vás by potom neměla existovat „švédská ocel“, ne? Vždyť ocel se vyrábí stejnými technologickými postupy ze stejných surovin, takže dle Vás je úplně jedno, kde je vyrobena, kvalita musí být stejná jak z Činy, Švédska nebo z USA, ne? Proč je tedy švédská ocel nejkvalitnější na světě, co?
A to samé je s litinou. A nebude to jen v technologickém postupu, ale i hlavně ve výchozích surovinách: železný šrot („určitě“ ho někdo přebírá, že?) versus kvalitní severská železná ruda.
Ano, máte pravdu, že u Le Creuset a Staub je kvalita litiny jedno, protože ji „chrání“ vrstva smaltu. Ale věděl jste, že jsou to také čínské výrobky?
6. 5. 2016 15:59
6. 5. 2016 09:13
5. 5. 2016 07:21
27. 4. 2016 11:31
27. 4. 2016 07:38
26. 4. 2016 13:47
26. 4. 2016 08:05
Předchozí 1 2 3 4 5 … 7 Další