Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

POMALÝ HRNEC

Taky v tom PH ráda vařím a spotřeba tam zase není tak velká spokojena:-):-8:-D

tara23: tak jsem trošku zvědavá jak to dopadlo,já jsem vždy spokojená,tak pokud to půjde dejte vědět i vy budu ráda:-K

Simona Skolakova: děkuji, jdu na to :-)

tara23: já ano;-)nakrájím sádlo dám do PH podliji malilinko vodou a zapnu na rychlejší stupeň občas zkontroluji a promíchám;-)

zdravím, ráda bych se zeptala jestli už jste někdo zkusil v PH škvařit sádlo ? :-)

S pomalým hrncem jsem velmi spokojená mám ho 4 roky a neměnila bych????

Ještě jsem chtěla dodat takovou drobnost....někdo se snaží vaření v PH dotáhnout k "dokonalosti" a ukázat, že v něm jde dělat fakt všechno. Koupila jsem si ho ale kvůli úspoře práce i času, takže v něm nebudu dělat rybí maso, nové brambory a spoustu dalších receptů, které jsou rychle hotové i bez PH.
Zrovna tak nepoužívám recepty, kde nejdřív suroviny např. smažíte na pánvi, pak děláte v PH a v závěru ještě hodíte pod gril:-//
Pokud je potřeba osmahnout do PH cibuli a zahřát mletou papriku, ať víc barví, chystám se na tohle využít mikrovlnku. Moje nevidomá kamarádka to tak dělá už dlouho.:yes:

vdaka za odkaz...nastudujem....btw...tie kmitajuce, blikajuce a hybajuce sa smajliky mi idu vybit oci.

Vyčerpávající povídání k PH je na nástěnce tady: http://diskuse.dama.cz/diskuse.php?d=5745:yes:
Použití, spotřeba el., recepty aj....;-)

Péct přímo ne, ale někdo to přesto dělá. V PH "peče" kachnu, bůček nebo koleno....to jediné jsem taky zkoušela - nebylo to ono, ale dobré to taky bylo - něco mezi vařeným a pečeným...
Používám PH převážně na jídla typu http://www.toprecepty.cz/recept/3347-kure-na-sleha... nebo omáčky a husté polévky. Taky "vepřovou konzervu" jsem v něm vařila a párkrát známý guláš bez míchání - není poznat, že je vařený a ne pečený:yes:

cize pomaly hrniec, nie je to co remoska....v pomalom hrnci sa neda piect maso, len dusene a omackove....vsak?

:-))Neva. Mám dokonce dva - jeden, velký Kenwood, jsem dostala k předloňským narozkám a menší jsem půl roku nato vyhrála.:-D Na tohle mám fakt štěstí, pokud něco vyhraju, je to ta samá věc, kterou jsme si krátce předtím koupili.
Zrovna tak to bylo s mou druhou pečkou....:-D:-D:-D

cathleen...no ale ako mi uslo, ze aj ty si majitelka.

JE ROZHODNUTO.Díky za rady-utvrdily mne v mém rozhodnutí.Hrnec koupím co nejdříve.Manželka jako vždy remcá.Ale to remcala i při domácí pekárně a nakonec se bez ní neobejde. Prý se nechám ovlivnit reklamou.Musím přiznat,že ANO. Někdy koupím blbost kterou nevyužíváme.Ale taky fakt je,že se nevyhodí.Daruji ji někomu potřebnému, kterému se šikuje.Jako např.zmrzlinovač.Dostal ho kamarád co má cukrovku,aby si mohl dělat zmrzku se sladidlem,které mu neuškodí.Ahoj Václav.

Dobré ráno, Václave,
PH mám už přes rok, mám ho ráda a určitě mi šetří práci....:yes:

Důležité pro mě je to, že:
1)Pokrm se v něm "uvaří sám" a téměř není možné ho připálit....
2)Maso vařené v PH je chutnější, než vařené normálně...
3)Zelenina se v PH vaří pomaleji, než maso, proto můžeš bez obav z rozvaření dát do hrnce vše najednou...
4)Tekutina se téměř neodpařuje, tak potřebujeme míň soli, koření i tuku a jídla jsou když ne dietnější, tak k žaludku šetřivější určitě...
5)Spousta lidí v PH vaří přes noc - večer nandají suroviny a zapnou ho a ráno je budí vůně hotového jídla.

Je toho mocmoc a já určitě na něco zapomněla:-8

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Marie

Nejnovější recepty Více