Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 22 minutami
„Přání a gratulace“ Severinka, před 37 minutami
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Dobré ráno, u nás dnes hovězí vývar s nudlemi, masem a…“ tara23, před 27 minutami
„K dnešním narozeninám přeji mtvrdíkové vše nejlepší, hodně…“ Severinka, před 42 minutami
„Dobré ráno, u nás bude polievka z mletého mäsa, zemiakovo…“ magdalenka, před 1 hodinou
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 19 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 19 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 21 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno 23. 4. 2024 08:35
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno 23. 4. 2024 08:07
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno 22. 4. 2024 23:54
Přečtěte si Zobrazit více
Pórek jako mozeček: Levné a rychlé jídlo báječně chutná, navíc masový „detox“ po Vánocích prospěje tělu i peněžence
Dezerty z broskví: Vyzkoušejte nepečené sušenkové lasagne nebo kouzelné broskvové květy
Pečeme s Ivou: Tlačené koláčky od medvěda. Recept na slanou dobrotu s první jarní bylinkou
17. 1. 2022 11:57
7. 1. 2022 20:26
6. 1. 2022 14:15
6. 1. 2022 12:33
6. 1. 2022 11:25
16. 1. 2021 06:24
13. 1. 2009 13:38
Zrovna tak nepoužívám recepty, kde nejdřív suroviny např. smažíte na pánvi, pak děláte v PH a v závěru ještě hodíte pod gril
Pokud je potřeba osmahnout do PH cibuli a zahřát mletou papriku, ať víc barví, chystám se na tohle využít mikrovlnku. Moje nevidomá kamarádka to tak dělá už dlouho.
12. 1. 2009 16:27
12. 1. 2009 16:16
Použití, spotřeba el., recepty aj....
12. 1. 2009 14:23
Používám PH převážně na jídla typu http://www.toprecepty.cz/recept/3347-kure-na-sleha... nebo omáčky a husté polévky. Taky "vepřovou konzervu" jsem v něm vařila a párkrát známý guláš bez míchání - není poznat, že je vařený a ne pečený
12. 1. 2009 12:23
12. 1. 2009 11:53
Zrovna tak to bylo s mou druhou pečkou....
12. 1. 2009 11:43
12. 1. 2009 09:43
1232681.gif
12. 1. 2009 08:09
PH mám už přes rok, mám ho ráda a určitě mi šetří práci....
Důležité pro mě je to, že:
1)Pokrm se v něm "uvaří sám" a téměř není možné ho připálit....
2)Maso vařené v PH je chutnější, než vařené normálně...
3)Zelenina se v PH vaří pomaleji, než maso, proto můžeš bez obav z rozvaření dát do hrnce vše najednou...
4)Tekutina se téměř neodpařuje, tak potřebujeme míň soli, koření i tuku a jídla jsou když ne dietnější, tak k žaludku šetřivější určitě...
5)Spousta lidí v PH vaří přes noc - večer nandají suroviny a zapnou ho a ráno je budí vůně hotového jídla.
Je toho mocmoc a já určitě na něco zapomněla
1 2 Další