Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Přání a gratulace“ Anna Kocikova, před 4 hodinami
„Dotaz k článku z Magazínu“ Merylas, 28. 3. 2024 11:50
Poslední příspěvky
„Jana Pá: Jani, to je ta nejradostnější zpráva. A…“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Jana Pá: Jani a už bude zase dobře Věrko ty jsi toho…“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Jana Pá: Výborne Janka, to je tá najlepšia správa a radosť …“ Julia Oskerova, před 2 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 7 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 19 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 22 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Přečtěte si Zobrazit více
Moosbeernocken: Speciální tyrolské lívanečky se připravují z těsta, ve kterém je víc lesních borůvek než mouky, a obalují se v cukru
Jak se vařilo podle kačera Donalda? Připravte si vynikající kotletky babičky Kačerové
Hitem letošní zimy je horká čokoláda s červeným vínem. Použít ale musíme správnou čokoládu i správné víno
31. 8. 2009 21:23
31. 8. 2009 19:12
31. 8. 2009 18:57
25 let již děláme kompot a likér podle tohoto receptu.
2 kg aronie
2 ks tlučený hřebíček
1/2 badiánu
1 kg cukru.
1 malý citron
1 dcl rumu
trochu mleté skořice
Vše dukladně promícháme v hlubokém kastrolu na pečení
a nakonec jemně zaprášíme mletou skořicí
bez míchání pečeme v troubě 1 hod.při 200 st.C.
Nakonec přimícháme rum a nandáme do skleniček.
Už nemusíme sterilizovat.
Ze zbylé vypečené šťavy je dobrý likér.Musí se ovšem ještě
přidat rum.
9. 2. 2009 20:23
9. 2. 2009 20:09
9. 2. 2009 20:05
9. 2. 2009 20:03
9. 2. 2009 13:20
9. 2. 2009 13:20
9. 2. 2009 13:16
9. 2. 2009 11:11
9. 2. 2009 10:50
9. 2. 2009 10:40
9. 2. 2009 10:12
9. 2. 2009 08:59
Předchozí 1 2 3 Další