Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 3 hodinami
„Přání a gratulace“ MarcelaPa, 22. 4. 2024 15:27
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Nadja: Nadie ano mam recepis, a delala jsem ho sice ne…“ hazel, před 3 hodinami
„Hezký večer, dnes jsem nevařila, bylo od včera na houbách …“ tara23, před 8 hodinami
„hazel: Stáni moc se mi líbí jak jsou u dětí a vnoučat v…“ tara23, před 8 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 14 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 14 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 16 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno před 19 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 20 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno 22. 4. 2024 23:54
Přečtěte si Zobrazit více
Pečeme s Ivou: Úžasnou, máslem vonící vánočku dokáže upéct každý z nás! Stačí se držet tohoto vyzkoušeného receptu
Vše, co musíte vědět o bezu: Černý léčí, z červeného je skvělý džem. Který vás může otrávit?
Císařský trhanec je obyčejný moučník, který milovala i císařovna Sissi. Podle receptu od Sandtnerky jej zvládnete raz dva
31. 8. 2009 22:23
31. 8. 2009 20:12
31. 8. 2009 19:57
25 let již děláme kompot a likér podle tohoto receptu.
2 kg aronie
2 ks tlučený hřebíček
1/2 badiánu
1 kg cukru.
1 malý citron
1 dcl rumu
trochu mleté skořice
Vše dukladně promícháme v hlubokém kastrolu na pečení
a nakonec jemně zaprášíme mletou skořicí
bez míchání pečeme v troubě 1 hod.při 200 st.C.
Nakonec přimícháme rum a nandáme do skleniček.
Už nemusíme sterilizovat.
Ze zbylé vypečené šťavy je dobrý likér.Musí se ovšem ještě
přidat rum.
9. 2. 2009 21:23
9. 2. 2009 21:09
9. 2. 2009 21:05
9. 2. 2009 21:03
9. 2. 2009 14:20
9. 2. 2009 14:20
9. 2. 2009 14:16
9. 2. 2009 12:11
9. 2. 2009 11:50
9. 2. 2009 11:40
9. 2. 2009 11:12
9. 2. 2009 09:59
Předchozí 1 2 3 Další