Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 8 hodinami
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 5. 4. 2024 22:39
Poslední příspěvky
„Dobrý večer k obědu jsme dojedli kuře, tentokrát s…“ MarcelaPa, před 8 hodinami
„magdalenka: Máš tady na tu drožďovou receptík??? Já už…“ Veronika.Hrozna, před 12 hodinami
„Zdravím dievčatá, u nás sa počasie strieda ako na hojdačke.…“ Julia Oskerova, před 16 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 10 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 16 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 19 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 22 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čeká vás svatba? Tohle je klasické menu se svíčkovou. Zkuste ji připravit podle šéfkuchaře Jana Punčocháře!
Sladké léto s Josefem Maršálkem: Slavný cukrář radí, jak na perfektní dortový korpus. Tenhle recept se vždycky povede
Proč se granátovému jablku říká ovoce lásky? Probouzí touhu a ještě výborně podpoří imunitu
1. 4. 2023 16:05
31. 3. 2023 21:42
31. 3. 2023 16:24
Záleží v jaké ji chcete použít, pokud jste si připravila prášek z listů, dáte tam objemově 1/3 až 1/2 toho, kolik se dává cukru. Pak je taky možnost použít odvar z listů, tam už je potřeba zkoušet podle množství louhovaného listí. Stévie má trochu hořkou pachuť, takže ji lze nahradit listy sladkolisté maliny, tzv. mrazuvzdorné stévie, ze které se v Číně dělá tradiční léčivý nápoj sweet tea Tian-cha a je bez hořkosti. Obvykle se listy nasuší a rozemelou na prášek, kterým se sladí.
16. 7. 2017 20:23
Dobrý den,
máte prověřeno dávkování na džemy a kompoty? marně brouzdám po netu a nemohu nic najít-všude jenom hotové produkty. Děkuji za případnou odpověď. H
10. 3. 2017 09:42
https://www.mojestevie.cz/vyluh-ze-stevie/
9. 3. 2017 20:05
9. 3. 2017 20:03
Pokud chcete vařit péct se stévií, tak doporučuji udělat výluh a tím sladit. Mrkněte na recepty na www.mojestevie.cz/recepty/, je tu i postup jak udělat výluh. P.
1. 9. 2014 16:18
Naštěstí se už dá koupit - www.geal.cz/profil/169/gealy/geal-aspen-team-stevie-sladka-prasek-100g-99.html
Docela mě zaskočilo jak je 100 gramový pytlík drahý, ale když má vydat za 25 kilo cukru tak to vyjde na stejno a nemusím se s tím tahat z obchodu. Jen je otázka jak se vyrovná moje tělo s dlouhodobou konzumací. Přeci jen na cukr už je několik desetiletí a genarací zvyklé
15. 4. 2013 14:31
15. 4. 2013 13:53
15. 4. 2013 13:52
Díky moc za tip, právě jsem si taky objednala. Hned dvojité baleni nemáte nějaký tip, jak sladit se stévií ve srovnání s cukrem? Hlavněwww.toprecepty.cz bych chtěla vyzkoušet pečení - láká mě jíst buchty s minimem kalorií
27. 8. 2012 08:50
27. 8. 2012 08:22
27. 8. 2012 08:04
27. 8. 2012 07:48
1 2 3 Další