Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 27 minutami
„Přání a gratulace“ Nadja, 24. 4. 2024 12:25
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Příjemný večer všem. hazel: Stáňo, Ty jsi žena činu a…“ Nadja, před 29 minutami
„Veronika.Hrozna: Verunko, Nanaimo ,je Indiansky nazev, ale…“ hazel, před 3 hodinami
„Pěkné odpoledne , večer naložila a dnes upekla tucet…“ MarcelaPa, před 4 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 3 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 5 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 10 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 11 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Fit salát
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Remoska: Nezničitelná přenosná trouba stávala kdysi 180 Kčs a funguje dodnes. Špekáčky z ní jsou nepřekonatelné, říká chalupář z Rychleb
Proč je vypečená slanina tak lahodná? Stojí za tím věda!
Janovské těstoviny: Přidávají se do nich rané brambory a zelené fazolky, domácí bazalkové pesto je zárukou báječné lahodné chuti
25. 6. 2018 13:01
25. 6. 2018 09:50
Dajda: ..."A jak je vidět, okamžitě se našli přispěvatelé, kteří jsou toho ochotni využít. A tak to půjde pořád dokola, dokud přidavatelé receptů nezačnou být sami trochu soudní,..." - nemyslím. Právě proto, že drtivá většina zdejších uživatelů JE soudných a také schopná správně posoudit, co už je "přes čáru" a (nebo) jsou ochotní naslouchat jiným, kteří jejich recepty komentují a snaží se poradit.
Když k tomu přičteš vnitřní autocenzuru, kterou většina z nás má, nějaká psaná i nepsaná (ale dodržovaná) pravidla zdejší společnosti amatérských kuchařských nadšenců....myslím, že se tohle tak často opakovat nebude (pokud vůbec ještě kdy).
25. 6. 2018 06:54
25. 6. 2018 00:03
24. 6. 2018 23:00
Dajda: Myslím, že je už dost přetřásaný a jasný rozdíl mezi tím, co je předmětem této diskuze a tím, o čem mluvíš. Obdobné recepty od různých autorů je něco jiného - taky to asi není ideální, chápu tě - ale o to tady teď zrovna nejde. Navíc - k tomuto bylo již jasně dané stanovisko majitelů stránek, tak není co řešit Ale doslovné duplování vlastních receptů je k tomu už "nadstavba"
24. 6. 2018 21:37
24. 6. 2018 20:49
24. 6. 2018 13:58
https://www.toprecepty.cz/recept/56987-kynute-neje...
https://www.toprecepty.cz/recept/54744-bananove-kn...
https://www.toprecepty.cz/recept/56109-knedliky-s-...
https://www.toprecepty.cz/recept/57025-tresnove-vi...
https://www.toprecepty.cz/recept/54687-svestkovo-m...
https://www.toprecepty.cz/recept/57234-boruvkove-k...
https://www.toprecepty.cz/recept/56782-kynute-kned...
24. 6. 2018 13:05
24. 6. 2018 13:01
24. 6. 2018 12:47
24. 6. 2018 12:22
24. 6. 2018 11:16
A pak jsou takoví - a těch je většina - kterým je to, jako tobě, naprosto jedno. Bývají to ti, kteří recepty nepřidávají, jen na stránky sem tam zavítají pro recept či inspiraci. Většinou jedou přes velké vyhledávače a je jim jedno, jestli je recept z Topek či odjinud, pokud je osloví. To je to široké publikum Toproceptů, díky za něj. Ale troufám si říci, že ti, kteří se tvorby stránek aktivně účastnili, tak lhostejní nejsou a stále jim záleží na tom, jak to tu bude vypadat
24. 6. 2018 09:47
24. 6. 2018 09:15
Myslím, že velké většině uživatelů těchto stránek podobné nebo i stejné recepty vůbec nevadí. V té záplavě receptů co tu jsou se třeba tyto diskutované knedlíky ztratí. Mně nevadí ani, že jsou úplně stejně napsané. (Mají různou náplň a tím vlastně jsou chuťově jiné.) Každý tu má možnost vybrat si podle svého recept, který mu vyhovuje a o to tu hlavně jde, ne?
1 2 Další