Přesunutá diskuze k receptu
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 31 minutami
„Dotaz k článku z Magazínu“ MarcelaPa, před 9 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, před 10 hodinami
Poslední příspěvky
„Hezký den dnes bramboračka a jelítko s bramborem a zelím“ Simona Skolakova, před 27 minutami
„Hezký den, manžel jel dneska na nákupy sám. Chce obrazit…“ tara23, před 1 hodinou
„Merylas: Maruško, já jsem to také našla. Je to ve…“ MarcelaPa, před 9 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 20 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Přečtěte si Zobrazit více
Kečup z rybí omáčky? Oblíbené dochucovadlo se dřív vařilo i z hub nebo ze švestek
Prostřeno vás pošle na cestu kolem světa: Marocký Tajine vystřídá wagyu steak. A víte, jak se správně dělá caesar salát?
Retro okénko: Lehce nahořklé osvěžení Chito. Původně lék na malárii, dnes dokonalý základ pro drink
15. 3. 2019 21:20
Okrajově jste se dotkla GDPR leč i s používáním samotných jmen na netu je to vachrlaté...
***
Ne vždy jsem býval do-cent
Dříve, co by dítě rachitické až podvyživené, mě cpali do Ozdravoven, kde mě obden cpali plíčky s knedlíkem (kupodivu jsem na pajšl nezanevřel).
Kdysi na vycházce jeden kamarád (Holub se jmenoval), holí rozfofroval vosí hnízdo... On utekl hned, já o pár dní později hrobníkovi z lopaty Od té doby mám dost jakýchsi látek proti vosímu bodnutí, i dovolím si tedy píchnout do vosího hnízda
Vím, staré vosy novým kouskům nenaučíš ale třeba se některá chytne za sosáček
Tedy:
Prý že, pokud se nejedná o diskuze v uzavřených komunitách, tak na veřejných fórech by diskutující měli zásadně používat nicky a ne se oslovovat jmény.
Chápu to, ale vysvětlovat to nehodlám; jednak je to asi zbytečné, druhak se nad tím zkuste zamyslet sami, byť to pro většinu bude asi zbytečné, že
13. 3. 2019 22:57
13. 3. 2019 15:55
hosta(moderátorka)13. 3. 2019 15:39:57
Zigulka: to co říkáš je trochu demagogie - kde je záruka, že fotka, kterou máš na profilu je tvoje? NENÍ povinností se více předvádět při registraci, než registrace samotná, s mailovou adresou, která je skrytá a mohou ji vidět jen administrátoři.
0 0
Zigulka(autorka receptu)13. 3. 2019 15:23:53
Eja57: Mám tam fotku a křestní jméno, když si s někým píšu,tak alespoň částečně ví,s kým má tu čest. Ono se líp diskutuje člověku, který se skrývá za fotku psa nebo makronky, že ano?
0 0
magdalenka13. 3. 2019 15:16:08
Zigulka... Na profile vobec nemusis mat ziadnu fotku, zle si to pochopila.
0 0
Eja5713. 3. 2019 15:12:17
Frantiska:
Casino je prostě Casino a ono má totiž skoro vždycky pravdu...
0 1
Eja5713. 3. 2019 15:10:10
Zigulka: Ty máš sice v profilu fotku, ale nic jiného....takže jsem komentář poněkud nepochopila...
2 0
Zigulka(autorka receptu)13. 3. 2019 15:06:30
Frantiska: Tak to jsem špatně pochopila, přesto nemám potřebu nic mazat. Jízlivost v komentářích casina je ale znát,a proto ty jeho odpovědi jsou pro mě zavádějící.
Když už se to tu tak rozjelo, mám dotaz na vás zkušenější uživatele. Vidím, že vy,co se nebojíte diskutovat a hlavně negativně, máte dost chabé informace o sobě v profilu. Pokud si to dobře pamatuju, když jsem se přihlašovala, podmínkou bylo mít profilovku se svou fotkou, která následně musela projít schválením.Vy máte udělené nějaké výjimky?
0 2
Frantiska13. 3. 2019 13:55:20
Zigulka: casino jen pise, ze po te, co se opravil nazev, se komentare tykajici se zavadejiciho nazvu muzou smazat. Honění ega vypadá jinak.
0 0
Zigulka(autorka receptu)13. 3. 2019 12:13:09
casino: Každý si to může přečíst tady v komentářích. Na co je tedy možnost opravy receptů?
Edit:Tak prosím, čeho jste chtěl docílit tím svým prvním komentářem?Pokud vám vadí, že jsem recept opravila, vychází mi z toho, že jste mě chtěl akorát shodit nebo jsem měla recept smazat?
Po vaší odpovědi bych ráda tuto diskuzi uzavřela, myslím, že tady ty komentáře nejsou k tomu,aby si tu nějaký chlap honil ego. Proto vám přeji příjemný den a hodně úspěchů nejen ve vaření.
1 2
casino13. 3. 2019 12:06:55
Zigulka:
Nekrmte trolla a pokuste se naučit číst
Vyzmizíkovat by mohly POUZE administrátorky a poté co jste opravila nejen název, tak se většina komentářů stala bezpředmětnými, že
Howgh
2 1
Zigulka(autorka receptu)13. 3. 2019 11:44:43
casino: Nerozumím,o co vám jde. Uznala jsem, že uvést recept jako po Baskicku byla chyba, přijala jsem vaši kritiku a OPRAVILA,nic jsem nezmizíkovala. Věřím, že si tento recept své příznivce najde, dobrá zpráva pro vás-nemusíte ho dělat. Já jsem za něj dostala pochvalu nejvyšší-od manžela a synovi také moc chutnal.
1 0
casino13. 3. 2019 10:43:29
Zigulka:
No jo, no...
Takže vy jste zvolila blbý název, vy jste si to zjednodušila a já tu, obrazně řečeno, dělám z komára vykleštěného bejka?
Takže teď už jenom poprosit moderátorky, že aby byly od té dobroty a trošku to tu vyzmizíkovaly a vše bude OK, že
1 2
Zigulka(autorka receptu)13. 3. 2019 10:22:03
-K
0 0
Zigulka(autorka receptu)13. 3. 2019 10:12:11
casino: Nezveličujte to prosím.Neuvest hlavní surovinu k vaření versus koření jsou trochu rozdílné věci,to pletete hrušky s jabkama. Jak říkám,chyba byla napsat po Baskicku,ale v tu chvíli mě jiný název nenapadl a tím kořením dle chuti jsem si to zjednodušila, když jsem použila více druhů a zvlášť. Je to opraveno, můžete jít dělat korekci k jiným receptům.
0 0
Zigulka(autorka receptu)13. 3. 2019 09:19:37
Veronika.Hrozna: No já hlavně upravím ten nešťastný název a tím to bude vyřešeno.
0 0
maris13. 3. 2019 07:30:57
Zigulka: Tyto stránky nejsou myšleny pro vytváření vlastních deníků, do kterých mohou ostatní jen nahlédnout. Když zveřejníš recept, tak musíš počítat s tím, že na něj mohou být reakce - dotazy, žádost o upřesnění, pochvaly ale i kritika.
7 0
casino12. 3. 2019 23:17:41
Zigulka:
Ba ne, to nebyla kritika, to bylo konstatování...
Nechat na kuchtíkovi koření na volném výběru u jídla "po baskicku" je podobné, jako nechat jen na kuchtíkovi výběr zeleniny u naší svíčkové a spoléhat na to, že ho nenapadne tam vrazit třeba nakládačky
No, naší kuchyně neznalí Baskové by třeba udělali tu svíčkovou i s červenou řepou, že
4 0
Zigulka(autorka receptu)12. 3. 2019 22:41:12
casino Nečekala bych takovou kritiku od někoho,kdo publikuje recept na vejce s eidamem:
Zigulka(autorka receptu)12. 3. 2019 22:38:21
Nazvala jsem to tak podle kuřete po Baskicku, králík na zelenině už tu je.Koření "dle chuti" píšu proto, že jsem teď tak trochu postižená vařením pro děti (dítěti jsem tam dala totiž jen kmín). Tušila jsem průšvih s tím názvem,ale nevěděla jsem, že se na této stránce vyskytují takoví odborníci.Beru to tu jako deník mých receptů,do kterých můžou ostatní nahlédnout.
0 1
bofinka12. 3. 2019 20:51:13
Urcite neco jako bouquete garni (ve spanelstine ramito de hierbas), protoze je to recept z francouzskeho Baskicka, kde se mu rika "El pollo vasco o pollo "Basquaise" , v originalu se dela pouze z kureciho masa.
Bouqete garni si pak kazdy muze upravit podle vlastniho gusta,
8 0
Veronika.Hrozna12. 3. 2019 20:14:59
casino: Tymián je pro králíka asi trošku moc voňavý, jo kdyby to byl zajíc tak souhlasím, tam šoupnu vždy dvě lžíce!