Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 6 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, před 18 hodinami
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, u nas dnes byl uklizeci den po navsteve,…“ hazel, před 6 hodinami
„hazel: To Nanaimo, není náhodou název indiánský ?“ Veronika.Hrozna, před 9 hodinami
„Pěkný podvečer , já jsem dnes ve woku osmažila kuřecí…“ MarcelaPa, před 12 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Fit salát
Přidáno před 10 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 15 hodinami
Francouzský toust
Přidáno před 21 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 22 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
Přečtěte si Zobrazit více
Na dvoře Rudolfa II: O půstu se jedly palačinky ze štičích jiker a úhoř se pekl nadívaný kapřím masem
Grilování ovoce, díl I.: Připravte si skvělý ananas, jablka, třešně a citrusy
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky
23. 10. 2014 16:04
23. 10. 2014 16:04
23. 10. 2014 16:03
23. 10. 2014 15:45
Ja se dnes po dlouhe dostala k vareni a vyzkousela kvetakove rizky ze vcerejsich novinek. Pekla jsem v troube. Zitra jeste bude kvetakova polevka ze zbytku.
img_0218_643011413.jpg
23. 10. 2014 15:31
U nas dnes cinske nudle s hovezim masem teryaki, pochutnali jsme si
23. 10. 2014 15:26
23. 10. 2014 15:20
23. 10. 2014 14:48
20141023_142950.jpg
23. 10. 2014 13:48
U nás dnes padlo rozhodnutí na rizoto, a protože muž nerad zeleninu, bude úplně obyč-hovězí kostky,vývar, kulatozrnná rýže, max nějakou bylinku a posypat chutnějším sýrem
23. 10. 2014 12:37
23. 10. 2014 11:58
22. 10. 2014 20:15
Takže:120 g másla
70 g moučkového cukru
23 g hladké mouky
2 natvrdo uvařené žloutky.
Uvaříme 2 vejce, bílky zbaštíme,žloutky necháme vychladnout.Potom je vidličkou rozmačkáme a utřeme s ostatními surovinami.Vznikne těsto,zdá se,že se nespojí, ale spojí.Někdy stačí kapka rumu.Necháme odležet v lednici,pak.plníme do kolečkových formicek,dno propíchnem vidličkou a pečeme na 170 stupňů.Jsou během chvilky.Jdou bez jakéhokoliv Vymazávání krásně vyklopit.Pečeme je asi týden dopředu. No, snad vám to k něčemu bude.Z tohoto množství je jich asi 25, průměr formičky je 5 cm
20141022_193837.jpg
22. 10. 2014 17:24
Michaela Medkova: tak jitrnice a jelita bych si s chutí dala. Já dnes dělala vývar z uzených žeber s rýží, obalovaný květák a vařený brambor. Zítra asi nějaké maso, ale zatím jsem bez inspirace.
22. 10. 2014 13:17
ale zítra budou jiternice, zbylo mi ještě zelí a uvařím k nim brambůrek
22. 10. 2014 12:34
20141022_121534.jpg
Předchozí 1 … 1345 1346 1347 1348 1349 … 2358 Další