Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 3 hodinami
„Přání a gratulace“ MarcelaPa, 22. 4. 2024 15:27
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Dobrý deň . Ja som si dnes uvarila karfiol ako mozoček s…“ Julia Oskerova, před 3 hodinami
„Hezký, slunečný, i když chladný den všem. Před chvílí…“ Nadja, před 6 hodinami
„Hezký den dnes brokolicová polévka a krkovička na česneku…“ Simona Skolakova, před 7 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 3 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 4 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 5 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno před 8 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 9 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vánoční zelňačka na svátečním stole: Skvěle chutná vylepšená kvalitní klobáskou a sušenými švestkami
Žid neboli bramborák na sladko: Díky jablkům v těstě má svěží chuť, díky bramborám je krásně křupavý
Cupcakes: Americké dortíčky jsou hit i v Česku! Jak se liší od muffinů a čím je nazdobit?
24. 10. 2014 08:41
23. 10. 2014 16:08
23. 10. 2014 16:04
23. 10. 2014 16:04
23. 10. 2014 16:03
23. 10. 2014 15:45
Ja se dnes po dlouhe dostala k vareni a vyzkousela kvetakove rizky ze vcerejsich novinek. Pekla jsem v troube. Zitra jeste bude kvetakova polevka ze zbytku.
img_0218_643011413.jpg
23. 10. 2014 15:31
U nas dnes cinske nudle s hovezim masem teryaki, pochutnali jsme si
23. 10. 2014 15:26
23. 10. 2014 15:20
23. 10. 2014 14:48
20141023_142950.jpg
23. 10. 2014 13:48
U nás dnes padlo rozhodnutí na rizoto, a protože muž nerad zeleninu, bude úplně obyč-hovězí kostky,vývar, kulatozrnná rýže, max nějakou bylinku a posypat chutnějším sýrem
23. 10. 2014 12:37
23. 10. 2014 11:58
22. 10. 2014 20:15
Takže:120 g másla
70 g moučkového cukru
23 g hladké mouky
2 natvrdo uvařené žloutky.
Uvaříme 2 vejce, bílky zbaštíme,žloutky necháme vychladnout.Potom je vidličkou rozmačkáme a utřeme s ostatními surovinami.Vznikne těsto,zdá se,že se nespojí, ale spojí.Někdy stačí kapka rumu.Necháme odležet v lednici,pak.plníme do kolečkových formicek,dno propíchnem vidličkou a pečeme na 170 stupňů.Jsou během chvilky.Jdou bez jakéhokoliv Vymazávání krásně vyklopit.Pečeme je asi týden dopředu. No, snad vám to k něčemu bude.Z tohoto množství je jich asi 25, průměr formičky je 5 cm
20141022_193837.jpg
22. 10. 2014 17:24
Michaela Medkova: tak jitrnice a jelita bych si s chutí dala. Já dnes dělala vývar z uzených žeber s rýží, obalovaný květák a vařený brambor. Zítra asi nějaké maso, ale zatím jsem bez inspirace.
Předchozí 1 … 1344 1345 1346 1347 1348 … 2358 Další