Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 12 minutami
„Přání a gratulace“ Nadja, před 5 hodinami
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Pěkný podvečer , já jsem dnes ve woku osmažila kuřecí…“ MarcelaPa, před 15 minutami
„Simona Skolakova: u nás těstoviny s kuřecím masem a omáčkou…“ Nadja, před 27 minutami
„Hezký den u nás taky byla česnečka a ještě se dojídalo ze…“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 3 hodinami
Francouzský toust
Přidáno před 9 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 10 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno 23. 4. 2024 11:41
Přečtěte si Zobrazit více
Domácí křenová pomazánka je pikantní pochoutkou, která se skvěle se hodí na chlebíčky i k pečenému masu
Tajemství šťavnaté sekané je ve správném poměru vepřového a hovězího masa. Známe fígl, díky kterému při pečení nepopraská
Jak dostat masopust do vašeho obýváku? Připravte si tradiční zabijačkový sulc!
23. 10. 2014 16:03
23. 10. 2014 15:45
Ja se dnes po dlouhe dostala k vareni a vyzkousela kvetakove rizky ze vcerejsich novinek. Pekla jsem v troube. Zitra jeste bude kvetakova polevka ze zbytku.
img_0218_643011413.jpg
23. 10. 2014 15:31
U nas dnes cinske nudle s hovezim masem teryaki, pochutnali jsme si
23. 10. 2014 15:26
23. 10. 2014 15:20
23. 10. 2014 14:48
20141023_142950.jpg
23. 10. 2014 13:48
U nás dnes padlo rozhodnutí na rizoto, a protože muž nerad zeleninu, bude úplně obyč-hovězí kostky,vývar, kulatozrnná rýže, max nějakou bylinku a posypat chutnějším sýrem
23. 10. 2014 12:37
23. 10. 2014 11:58
22. 10. 2014 20:15
Takže:120 g másla
70 g moučkového cukru
23 g hladké mouky
2 natvrdo uvařené žloutky.
Uvaříme 2 vejce, bílky zbaštíme,žloutky necháme vychladnout.Potom je vidličkou rozmačkáme a utřeme s ostatními surovinami.Vznikne těsto,zdá se,že se nespojí, ale spojí.Někdy stačí kapka rumu.Necháme odležet v lednici,pak.plníme do kolečkových formicek,dno propíchnem vidličkou a pečeme na 170 stupňů.Jsou během chvilky.Jdou bez jakéhokoliv Vymazávání krásně vyklopit.Pečeme je asi týden dopředu. No, snad vám to k něčemu bude.Z tohoto množství je jich asi 25, průměr formičky je 5 cm
20141022_193837.jpg
22. 10. 2014 17:24
Michaela Medkova: tak jitrnice a jelita bych si s chutí dala. Já dnes dělala vývar z uzených žeber s rýží, obalovaný květák a vařený brambor. Zítra asi nějaké maso, ale zatím jsem bez inspirace.
22. 10. 2014 13:17
ale zítra budou jiternice, zbylo mi ještě zelí a uvařím k nim brambůrek
22. 10. 2014 12:34
20141022_121534.jpg
22. 10. 2014 12:04
22. 10. 2014 10:41
Předchozí 1 … 1345 1346 1347 1348 1349 … 2358 Další