Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 12 hodinami
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 5. 4. 2024 22:39
Poslední příspěvky
„tara23: to si určitě pochutnáte. Já nikdy křepelku ani…“ Nadja, před 12 hodinami
„Hezký večer všem. Jana Pá: a co to máš za umělou…“ Nadja, před 12 hodinami
„tara23: tak tu jsem, Věruš, taky nejedla. Ale myslím, že…“ MarcelaPa, před 12 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 12 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 13 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 14 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 21 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 22 hodinami
24. 10. 2014 08:41
23. 10. 2014 16:08
23. 10. 2014 16:04
23. 10. 2014 16:04
23. 10. 2014 16:03
23. 10. 2014 15:45
Ja se dnes po dlouhe dostala k vareni a vyzkousela kvetakove rizky ze vcerejsich novinek. Pekla jsem v troube. Zitra jeste bude kvetakova polevka ze zbytku.
img_0218_643011413.jpg
23. 10. 2014 15:31
U nas dnes cinske nudle s hovezim masem teryaki, pochutnali jsme si
23. 10. 2014 15:26
23. 10. 2014 15:20
23. 10. 2014 14:48
20141023_142950.jpg
23. 10. 2014 13:48
U nás dnes padlo rozhodnutí na rizoto, a protože muž nerad zeleninu, bude úplně obyč-hovězí kostky,vývar, kulatozrnná rýže, max nějakou bylinku a posypat chutnějším sýrem
23. 10. 2014 12:37
23. 10. 2014 11:58
22. 10. 2014 20:15
Takže:120 g másla
70 g moučkového cukru
23 g hladké mouky
2 natvrdo uvařené žloutky.
Uvaříme 2 vejce, bílky zbaštíme,žloutky necháme vychladnout.Potom je vidličkou rozmačkáme a utřeme s ostatními surovinami.Vznikne těsto,zdá se,že se nespojí, ale spojí.Někdy stačí kapka rumu.Necháme odležet v lednici,pak.plníme do kolečkových formicek,dno propíchnem vidličkou a pečeme na 170 stupňů.Jsou během chvilky.Jdou bez jakéhokoliv Vymazávání krásně vyklopit.Pečeme je asi týden dopředu. No, snad vám to k něčemu bude.Z tohoto množství je jich asi 25, průměr formičky je 5 cm
20141022_193837.jpg
22. 10. 2014 17:24
Michaela Medkova: tak jitrnice a jelita bych si s chutí dala. Já dnes dělala vývar z uzených žeber s rýží, obalovaný květák a vařený brambor. Zítra asi nějaké maso, ale zatím jsem bez inspirace.
Předchozí 1 … 1342 1343 1344 1345 1346 … 2356 Další