Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ kamila29, před 1 hodinou
„Přání a gratulace“ hazel, před 9 hodinami
„Dotaz k článku z Magazínu“ Merylas, před 21 hodinami
Poslední příspěvky
„Hezký den přeji , u nás zelňačka a zapečený květák s…“ kamila29, před 1 hodinou
„Vesele Velikonoce, dny plne slunicka a pekne jarni nalady…“ hazel, před 9 hodinami
„Hezky vecer, u nas jeste broccoli polevka a mexicke…“ hazel, před 9 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
7 cukrářských rad, jak na dokonalý mazanec: Díky triku s vodou v troubě těsto nepopraská, pečicí papír zabrání připálení
Grilování levou zadní: Jaké oleje použít na marinádu a čím ji nejlépe dochutit?
Prapodivná kuchyně starých Egypťanů zahrnovala chleba s pískem i zeleninu vařenou v medu
8. 12. 2014 14:56
8. 12. 2014 14:21
8. 12. 2014 11:39
7. 12. 2014 14:51
7. 12. 2014 12:56
7. 12. 2014 12:17
Teď jsem dala péct červenou řepu a udělám z ní muffiny, večer budu péct vanilkové rohlíčky.
7. 12. 2014 11:44
7. 12. 2014 09:54
7. 12. 2014 09:44
Nemám s tím osobní zkušenost, vždy cukruju před slepováním. Tak ať vám marmeláda vydrží pěkně vláčná
6. 12. 2014 18:41
6. 12. 2014 18:32
6. 12. 2014 17:56
Cukrovíčko máte krásné .. někde jsem ale četla, že by se neměla cukrovat ta marmeláda, že prý ztvrdne...
6. 12. 2014 16:58
6. 12. 2014 15:07
6. 12. 2014 15:04
A taky máme cukroví s novým znakem našeho pana prezidenta
20141206_135932.jpg
Předchozí 1 … 1306 1307 1308 1309 1310 … 2345 Další