Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 12 hodinami
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 5. 4. 2024 22:39
Poslední příspěvky
„tara23: to si určitě pochutnáte. Já nikdy křepelku ani…“ Nadja, před 12 hodinami
„Hezký večer všem. Jana Pá: a co to máš za umělou…“ Nadja, před 12 hodinami
„tara23: tak tu jsem, Věruš, taky nejedla. Ale myslím, že…“ MarcelaPa, před 13 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 13 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 14 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 15 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 21 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Tatarák (ne)tradičně: Dáte si tvarůžkový, bramborový nebo z pečeného celeru?
Louis de Funès byl gurmán. Nepohrdl ale vepřovými ledvinkami nebo zelňačkou a sám si pěstoval bio zeleninu
Bramboráky s kysaným zelím v těstě: Zelí bramboráky odlehčí, dodá jim nakyslou chuť a díky němu jsou i šťavnatější
8. 12. 2014 12:39
7. 12. 2014 15:51
7. 12. 2014 13:56
7. 12. 2014 13:17
Teď jsem dala péct červenou řepu a udělám z ní muffiny, večer budu péct vanilkové rohlíčky.
7. 12. 2014 12:44
7. 12. 2014 10:54
7. 12. 2014 10:44
Nemám s tím osobní zkušenost, vždy cukruju před slepováním. Tak ať vám marmeláda vydrží pěkně vláčná
6. 12. 2014 19:41
6. 12. 2014 19:32
6. 12. 2014 18:56
Cukrovíčko máte krásné .. někde jsem ale četla, že by se neměla cukrovat ta marmeláda, že prý ztvrdne...
6. 12. 2014 17:58
6. 12. 2014 16:07
6. 12. 2014 16:04
A taky máme cukroví s novým znakem našeho pana prezidenta
20141206_135932.jpg
6. 12. 2014 14:54
6. 12. 2014 14:39
Antikoro: SZ
20141206_121756.jpg
Předchozí 1 … 1317 1318 1319 1320 1321 … 2356 Další