Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Co dnes uvařit?

Aby jaternice nepraskali, stačí do nich 2c pichnúť vidličkou, určite neprasknú;-)

no a tuto fintu hella vloz ihned do fora rady a triky...

Aby jitrnice nebo jelítka při smažení (ohřívání) nepraskaly, musí se před tím na chvíli ponořit do horké vody.

Výbšná neporadím, taky nám praská. Ale mně z toho chutná stejně jen ten vnitřek, tak ji občas vytlačím na pánev a je to jako opečený prejt. Nebo se dá nakrájet na kolečka a potom opéct z obou stran - to si dělal jednou manžel, a byl spokojený. Jinak nevím.;-)

kasicka...tak to bysom aj ja rada vediet, mne poradili aby som nahusto vedla seba popichala ihlou tu jaternicu...ale aj tak mi praskla. raz som ich piekla v rure neprikryte a uz uz to vyzeralo, ze vydrzia a ku koncu praaask. nasim to nevadi, lebo oni by tu jaternicu tak ci tak vyzliekli, ale mne to vadi z estetickeho hladiska...tak nam hadam dakto poradi.

kašička

6. 2. 2009 19:59

ahoj všichni, teprve dnes jsem objevila tyto stránky, moc všechny zúčastněné zdravím a hned mám dotaz - jak péct jitrnice a jelita ay nepopraskaly.:-//Zkusila jsem je propíchat, ale vždy mi prasknou.:-( Díky .

a my dojedame...ostalo mi vela zemiakovej kase, tak k tomu opeciem len lansmit s volskym okom a hraskom...

To: Jana Remkova
To jo, bo já jsme na tom byl v restauraci :-p;-)

...tak dnes máme španělské ptáčky s arabskou rýží:-p:-p...a fazulovou polívku...;-)

A u nás Rajská polévka s bazalkou, protože zbyly Rozmarýnové závitky, tak je dojíme tentokrát s rýží.:-p

já dnes na oběd nic - já jsem v práci a kluci jedou plavat, takže dostali stravenky a jdou do KFC. Večer to vidím na nějaké těstoviny, možná s milánskou omáčkou ;-)

gomanek, no, ale zase ty žampiony by byly raz dva, že? No já dnes spíchnu klasický hovězí guláš z kližky a ještě mi zbyla rajská polévka:-)

U nás byla fazolová polévka z červených fazolí a pečené houstičky.

Tak z toho byla http://www.toprecepty.cz/recept/3054-bramborovo-br..., k tomu dušená mrkev a šunka pro děti nakrájená na kostičky. Děti byli spokojené, manželovi jsem před chvílí dodělala omeletu s paprikovou klobásou;-)

Tož to já jsem dneska měl smažené žampióny s bramborem a tatarkou :-) ... jako docela chuťovka, ale když jsem viděl toto: http://www.mebio.cz/recepty/recepty-maso/hovezi-bu..., tak se mi začali docela zbíhat sliny, co Vám? :-)

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Marie