Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Co dnes uvařit?

Pěkný podvečer :-), dnes čočková bramboračka se sušenými houbami a pečivo. Byla to husťačka, takže nám to bohatě stačilo.

Simona Skolakova: Nahrálo mi to maso velmi nekvalitně, nevím co se stalo, ta fotka masa je špatná, ale přílohu mi to nahrálo dobře!

hazel: To musí být mazec na pleť -34 ! To je jak na severním pólu! ;-( Po třech metrech by mě upadl nos a víčka a po dvou dalších, bych měla mražené i oči! :-D:-D:-D

Přeji hezký den :-) dnes tu máme jak o aprílu chvíli padá sníh pak je vítr a vykukuje sluníčko a zase zataženo ;-) dnes byl polévka z červené čočky a brambory volské oko a dušená mrkvička ;-) už jsme toho masa měli moc :-8:-K

Hezký den:-Ku nás bude ještě polévka kuřecí a čočka s volským okem;-)

Veronika.Hrozna: Veronika,my bydlime na okraji Ottawy,do stredu to mame asi 25 minut autem. Hlavni cesty projizdeji pluhy, kdyz je vanice neustale,na osobni vjezdy ma hodne lidi najmute company,tak jako my, a ty prjizdeji uklizet snih jakmile napadne 5cm snehu, poslou E-mail,tak ze vime kdy asi prijedou . Kdyz je vanice ,tak to alespon prohrnou jednou ,a znovu prijedou. Ve stredu mesta to je horsi, a kdyz je vanice jako byla ted ,ze napadlo za nekolik hodin 40-50cm,tak to da hodne prace to vse odklidid z mesta. dnes na tom jeste pracovali. -16 to neni zase takova zima. O Ottawe se rika ze je to nejstudenejsi mesto v Ontariu. My jsme si zvykli a neni to tak spatne. Auto je hned zahrate, teplo mame i na sedadlech . Ja mam rada zimu,tak ze me to vubec nevadi .Chodime ven temer kazdy den,jedine kdyz fouka vitr a je pres -34, tak to jiz ven nejdu. Na nakup ,kdyz jen neco malo tak si dojdeme pesky take . Urcite ,ted ,ze jsme v duchode ,mame na vse cas a nikde se nespecha,kdyz jsme pracovali a deti byli ve sportech,tak to bylo take vse naspech ,jak to ted vidim zase u nasich deti a vnoucat.
Opravdu to neni s tou zimou tak spatne, ale chce to opravdu se zapojit ,chodit ven, lyzovat,sankovat nebo bruslit. Zustat doma za okny to neni dobre, proto ze ,ta zima je zde hodne dlouha.

Veronika.Hrozna: Veru pošli posly,taky bych si dala srnčí:-8;-);-);-);-);-)

Já zítra srnčí na zelenině se smetanovou omáčkou, manžel střelil staršího srnce, tak to budu péct aspoň 3 hodiny, než to změkne a dám k tomu kynuté bramborové krokety . Polévku asi jen zeleninovou, s knedlíčky z kuřecích jater. /Ty mám v mrazáku/. ;-) Bude toho dost, tak doufám, že se v pátek vyhnu vaření. Doufám! ;-);-)

hazel: Tak to je šílené počasí, jak jezdíš na nákupy a vůbec, nebo už jsi zvyklá jet později, když už to uklidí cestaři? To musí být pro ta auta a baterie hezký zabiják, startovat v -16 stupních !

Hezky vecer vsem.
Dnes varim ve velkem a to "kure na paprice" , s testovinami a delam i ryzi ,kdo co bude mit radeji. Je zde hodne receptu na to kure,tak jeden jsem si vybrala. Jiz to tu voni. K tomu salat z baby spenatu ,feta syr a mandle. upekla jsem tez sneci z listoveho testa se smetanovym syrem,cedarem a na pul jsem dala jalapeno papricky. No je to vse hodne kaloricke,tak doufam ,ze se to vse sni a nic nezbyde. Bude nas 10.. Dobrou noc

Hezou středu,
dnes houbová polévka s kefírem, skleněné nudle s mletým masem a zeleninou.;-)

Přeji pěkné odpoledne:-), dnes k obědu smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka a salát z baby špenátu s mandlemi a rozinkami. K večeři bude pomazánka z uzené makrely. A naložila jsem utopence - nejlepší jaké známe z TOP receptů, tak jsem zvědavá, jak nám budou chutnat.

Hezký den:-Ku nás kuřecí polévka s nudličkami a uzená krkovička s bram.kaší a okurkový salát;-)

Veronika.Hrozna: Veronika ,vcera bylo asi -3,ale zato velka vanice,a dnes je -16,ale s vetrem to je jako -24,ale sviti slunicko ,tak ze je to moc pekny den

hazel: Ty mrazy u vás povolily, nebo ještě tak šíleně mrzne?

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Poslední diskuze

„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 10 hodinami

„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27

„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 5. 4. 2024 22:39

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více