Co dnes uvařit?
Mate krasne navareno,jedno jidlo lepsi nez druhe.
My jsme si dnes udělali "falešný Štědrý den". Jen polévka byla z včerejšího ovaru se zeleninou a nudlemi. Hlavní chod obalovaný kapr v horkovzdušné fritéze a rakouský bramborový salát bez majonézy.
Fantastické !
Pak to bača zavěsí do komínu v boudě a vyudí. Jelikož je kolem samé dřevo, tak tím topí a udí zároveň. Mazání uzenou "příchutí", tak to tam k dispozici nemá. Dostala jsem ten nejlepší kousek přeuzený koneček, ale jen malinký asi 100 g! Ale ta chuť tě dostane!
Veroniko tak jsem se zasnila nad oštěpkem, jak kdysi jako děti jsme jezdily k starce a občas všici zašli na salaš kde bača dělal oštěpek v krásných vyřezávaných formách a jak to tam vonělo uzenímto byl sýrto už asi nikdy neochutnám,ale tu chuť cítím ještě dnes.
Poslední diskuze
„Dotaz k článku z Magazínu“ Merylas, před 5 minutami
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, před 12 hodinami
Poslední příspěvky
„Hezký den dnes bramboračka a jelítko s bramborem a zelím“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Hezký den, manžel jel dneska na nákupy sám. Chce obrazit…“ tara23, před 3 hodinami
„Merylas: Maruško, já jsem to také našla. Je to ve…“ MarcelaPa, před 11 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 45 minutami
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 22 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Přečtěte si Zobrazit více
Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta nám prozradil recept na houbovou omáčku s jemným karlovarským knedlíkem
Sezona jablek ještě nekončí. Máme pro vás 10 tipů, jak nejlépe sladké plody jabloní využít
Lék na žaludek, který opil celou Británii: Kde se vzal tradiční gin? V Anglii to nebylo...
Lehounké piškotové řezy
rebeka
Hodnocení receptu je 5,0 (102×)