Co dnes uvařit?
Konece dnes varim ,temer po tydenim uklizeni po Mini tornadu, bez electriky, borovici vytrzenou ze zeme na dome. Ale prezili jsme to ve zdravi. U nas budou veprove platky na zampionech , bramborova kase a grilovany chrest, uz se na to tesim,.
Vase jidelnicky ,jako vzdy jsou super.
Všechny Vás zdravím.
Hezký pátek, u nás dnes masové kuličky s bramborovou kaší.
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 1 hodinou
„Přání a gratulace“ Nadja, 24. 4. 2024 12:25
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Dobry den. U nas mame stejne jako u Simonky. Rybu Tilapia,…“ hazel, před 1 hodinou
„Příjemný večer všem. hazel: Stáňo, Ty jsi žena činu a…“ Nadja, před 5 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verunko, Nanaimo ,je Indiansky nazev, ale…“ hazel, před 7 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 7 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 7 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 8 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 8 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Uzená krkovice pečená s bramborami v papilotě voní kořením, je úžasně šťavnatá a měkoučká, na jazyku se jen rozplývá
Byliny v kuchyni: Majoránka není jen koření do bramboračky. Léčí neurózy i ekzém
Tak trochu jiné lívance: Mexické buñuelos jsou tenké, křupavé a přímo omamně voní skořicí a anýzem
Staročeské hovězí na houbách
dzungila
Hodnocení receptu je 5,0 (41×)