Co dnes uvařit?
U nas je dnes losos, salat z kaderavku a upecene sladke brambory. Desert je jenom cerveny meloun.
Dobrou chut vsem co prave vecerite.
U nas se zbytkuje od vcera. Jedine opecu male brambory pro zmenu ,misto ryze.
Dobrou chut vsem.
Vcera varila restaurace, dnes varim ja. Budeme mit jatra podle recepisu zde na Topkach a k tomu ryzi, zeleny salat a desert jahodo - rebarborovy crisp ( crumbles).
Planuji merunkove knedliky,zatim vsak vidim v obchode ty merunky ne zrovna moc pekne.
Preji vsem dobrou chut tak k peknym jidelnickum.
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 15 hodinami
„Diabet - cukrovka“ lesanakrvych, 16. 2. 2024 23:04
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 2. 2024 07:58
Poslední příspěvky
„Hezke odpoledne, u nas zbytky, jak polevka tak i spagetti a…“ hazel, před 15 hodinami
„Hezký den dnes nudličková polévka a uzená krkovička s bram…“ Simona Skolakova, před 17 hodinami
„tara23: Věrko, nenechej! Můj muž taky květákový mozeček…“ MarcelaPa, před 18 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 9 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 12 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 14 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno před 22 hodinami
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno před 23 hodinami
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Přidáno 17. 3. 2024 17:09
Přečtěte si Zobrazit více
Malý, ale šikovný ponorný mixér: Drtí, mixuje i šlehá a přitom nezabírá skoro žádné místo!
Medvědí česnek právě roste. Mladé listy skvěle dochutí polévky a slané koláče. Víme, jak ho nezaměnit s jedovatou konvalinkou
Klasiky ze školní jídelny: Jak se dělá pravé šodó na dukátové buchtičky?
Závin se šunkou od kosti a restovanou cibulkou
Eliza
Hodnocení receptu je 4,9 (19×)