Co dnes uvařit?
Ja dnes varím zelňačku s fazuľou (večer som si namočila takú krásne veľkú maslovú), mäsom a klobásou, cesnakový osúch....podvečer nejaký šalát, panzanella asi zvíťazí.
Poslední diskuze
„Přání a gratulace“ hazel, před 2 hodinami
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 2 hodinami
„Dotaz k článku z Magazínu“ Merylas, před 14 hodinami
Poslední příspěvky
„Vesele Velikonoce, dny plne slunicka a pekne jarni nalady…“ hazel, před 2 hodinami
„Hezky vecer, u nas jeste broccoli polevka a mexicke…“ hazel, před 2 hodinami
„Hezký večer všem. U nás dnes vařil Petr -měli jsme hovězí…“ Nadja, před 5 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 4 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 7 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 10 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 13 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vyznejte se v rýži: Víte, proč se basmati přezdívá indické šampaňské?
Jak na skvělou dýňovou polévku? Chuti prospějí vývar, muškátový oříšek i třtinový cukr!
Retro okénko: Katův šleh, legendární specialita devadesátek stále žije! Jak tuhle hospodskou delikatesu nejlépe připravit?
Jahodovotvarohové pokušení
isindy
Hodnocení receptu je 5,0 (39×)