Co dnes uvařit?
(to majú vnuci a zať najradšej) a teľacie pliecko na koreňovej zelenine. Ako prílohu som dala fettucini. Chutilo im. Tešila som sa, dlho sme sa nevideli, tak sme sa trochu užili. Bol to príjemný deň. Želám všetkým ešte pohodový a ničím nerušený večer podľa vašich predstáv.
Pastýřská pomazánka se smetanou
Hodnocení receptu je (7×)
U nas dnes spagetti s hovezim masem, rajcaty a zelenou paprikou. Desert dnes zadny.
Boruvkove knedliky, bramboraky, bramborovy salat a rizky, kapustova polevka, to tedy je jidelnicek, nadhera
Jana už vařit nebude, budu běhat po zahradě, sbírat jablíčka a čumět do dáli
U nas bude cocka na kyselo a vajicka (bulici oko) Desert ,jeste od vcera pernik s jablky.
Poslední diskuze
„Přání a gratulace“ hazel, před 1 hodinou
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 1 hodinou
„Dotaz k článku z Magazínu“ Merylas, před 13 hodinami
Poslední příspěvky
„Vesele Velikonoce, dny plne slunicka a pekne jarni nalady…“ hazel, před 1 hodinou
„Hezky vecer, u nas jeste broccoli polevka a mexicke…“ hazel, před 1 hodinou
„Hezký večer všem. U nás dnes vařil Petr -měli jsme hovězí…“ Nadja, před 4 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 3 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 6 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 9 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 12 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Husí koláčky z kynutého těsta podle šéfkuchaře restaurace Hliněná bašta: Sádlem vonící pochoutka ze zbytků husí pečínky
Dovolená v Maďarsku 2023: Ceny potravin jsou srovnatelné, ale třeba kilo kuřete koupíte za 108 korun. V restauracích nabízí větší porce
Poctivý vývar, základ podzimního jídelníčku. Jak ho ozvláštnit? Zkuste noky nebo svítek
Masová směs s bramboráčky
zizala
Hodnocení receptu je 5,0 (59×)