Co dnes uvařit?
(to majú vnuci a zať najradšej) a teľacie pliecko na koreňovej zelenine. Ako prílohu som dala fettucini. Chutilo im. Tešila som sa, dlho sme sa nevideli, tak sme sa trochu užili. Bol to príjemný deň. Želám všetkým ešte pohodový a ničím nerušený večer podľa vašich predstáv.
Pastýřská pomazánka se smetanou
Hodnocení receptu je (7×)
U nas dnes spagetti s hovezim masem, rajcaty a zelenou paprikou. Desert dnes zadny.
Boruvkove knedliky, bramboraky, bramborovy salat a rizky, kapustova polevka, to tedy je jidelnicek, nadhera
Jana už vařit nebude, budu běhat po zahradě, sbírat jablíčka a čumět do dáli
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 24. 4. 2024 12:25
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Příjemný večer všem. hazel: Stáňo, Ty jsi žena činu a…“ Nadja, před 2 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verunko, Nanaimo ,je Indiansky nazev, ale…“ hazel, před 5 hodinami
„Pěkné odpoledne , večer naložila a dnes upekla tucet…“ MarcelaPa, před 6 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 34 minutami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 5 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 5 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 5 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 8 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
7 dost dobrých důvodů, proč se vyplatí snídat: Budete štíhlejší, zdravější a zlepší se vám i paměť!
„Vzorná kuchařka“ Bohumila Jermářová: Křupavé cukroví zaječí uši si podle jejího 130 let starého receptu upečeme i dnes
Svíčková omáčka neexistuje! Jak se oblíbené jídlo vlastně doopravdy jmenuje a proč?
Masová směs s bramboráčky
zizala
Hodnocení receptu je 5,0 (59×)