Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 24. 4. 2024 12:25
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Příjemný večer všem. hazel: Stáňo, Ty jsi žena činu a…“ Nadja, před 2 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verunko, Nanaimo ,je Indiansky nazev, ale…“ hazel, před 5 hodinami
„Pěkné odpoledne , večer naložila a dnes upekla tucet…“ MarcelaPa, před 6 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 44 minutami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 5 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 5 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 6 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 8 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
První český král Vratislav I. si pochutnával na sekaném telecím mase zabaleném do bránice i na plněném labutím krku
Jak na nejlepší bublaninu s třešněmi? Tahle těsta patří mezi nejoblíbenější
9 nejlepších bramborových příloh: Zhubnete spíš s bramborami na loupačku nebo s kaší? Spočítali jsme za vás!
20. 10. 2022 13:20
20. 10. 2022 13:11
Podařilo se mi opět koupit dvě líčka, tak z jednoho jsem udělala svíčkovou, Petr ji chtěl s těstovinama. Masíčko se sice musí dělat dlouho, ale stojí to zato - je měkkoučké a chuť má úžasnou. Petr hovězí maso nemusí, ale toto by jedl snad denně.
Jinak jsme v týdnu měli jitrnicový i jelítkový prejt a v LIDLU jsme si v rámci řeckých dnů koupili burek (já ho miluji). Dnes večer bude buřtguláš. Zítra jedeme na chatu, tak snad ještě budou nějaké houby. Už se těším.
20. 10. 2022 13:03
20. 10. 2022 12:40
20221020_122742.jpg
20. 10. 2022 12:10
20. 10. 2022 10:32
20. 10. 2022 09:51
20. 10. 2022 09:05
19. 10. 2022 21:49
19. 10. 2022 19:46
19. 10. 2022 19:36
19. 10. 2022 17:24
19. 10. 2022 16:39
img_20221017_210052.jpg
19. 10. 2022 12:40
19. 10. 2022 12:29
20221018_121030.jpg
Předchozí 1 … 300 301 302 303 304 … 2359 Další