Co dnes uvařit?
Přeji všem krásný adventní čas
Petr se dnes večer vrátil - měl sebou uzené koleno, ale všechno nesnědl, tak ho bude mít zítra.
Po neděli si přeje svíčkovou, tak bude z hovězího líčka.
Ja to mam dnes jednoduche, varim jen kvetakovou polevku.
Mame dnes jiz vanocni posezeni v restauraci i s veceri s byvalimi spolupracovniky meho manzela, tedy takove to duchodcove posezeni a je to vzdy moc pekne.
U nas bude dnes ryba, jdu si ji koupit teprve ,tak nevim jeste jakou si vyberu a k tomu lehky bramborovy salat.
Vcera ta zemlovka byla opravdu moc dobra. Delala jsem jen malou,ale v nedeli ji budu opakovat a to pro deti ,jako desert. Vcera se zde zastavili a tak jsem jim to dala ochutnat a moc jim to chutnalo. Oni si mysli ,kdyz je to sladke tak ze to je snidane nebo desert.
Poslední diskuze
„Dotaz k článku z Magazínu“ Merylas, před 1 hodinou
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 4 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, před 14 hodinami
Poslední příspěvky
„evinecky: Děkujeme za upozornění, chybička se vloudila. Už…“ Merylas, před 1 hodinou
„MarcelaPa: Děkuji. Včera jsem taky ještě vyhledávala,…“ Merylas, před 1 hodinou
„Hezký den dnes bramboračka a jelítko s bramborem a zelím“ Simona Skolakova, před 4 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečené batáty
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 2 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Přečtěte si Zobrazit více
MasterChef Česko: Skromné vaření se zeleninou. Ušetříte a ještě si pochutnáte!
Krušovické vepřové plátky se opékají na sádle a podlévají pivem, jsou neuvěřitelně šťavnaté a díky chilli papričce i lehce pikantní
Moravský vrabec: Tajemství šťavnaté klasiky, která není vrabec, ani není z Moravy, je v správné kombinaci masa a jeho úpravě
Ořechy v karamelu II.
cathleen
Hodnocení receptu je 4,8 (13×)