Co dnes uvařit?
A u nás je v oblibě Černá buchta ze Lhotky.
Zbruf - ten výraz také neznám, slyším, či spíš ho vidím poprvé.
Je zajímavé, že se recept na zbruf vyskytuje i zde již od r. 2016 od Johanky128:
Nejak jsem byla cely den v behu, ale stihla jsem uvarit. meli jsme veprovou panenku posypanou italskymi bylinkami a k tomu orzo take s bylinkami a dusene zelene fazolky.
ale kohout to přežil - frajer Ještě donesl syn guláš ze zvěřiny, poslal mu jeho myslím manžela, kamarád, kluci se znají už 50 let, ale já maso ze zvěřiny nevařím, nejím, takže pán to má, uvidíme, co bude Musím přidat moje zdraví, zítra jsem měla jít k paní dr. na kontrolu , tak jsem ji zavolala, zda je to nutné, ale podle výsledku krve mě paní dr. řekla, že jsem v pohodě a jsem objednaná až na září
Vcera jsem udelala palacinky, abychom meli neco sladkeho. Dnes byli jeste k snidani. Jinak dnes vari restaurace. Jdeme slavit 10 a 12 narozeniny nasich dvouch vnoucat.
My vlastne slavime kazdy mesic kdyz je nas tolik
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Veronika.Hrozna, před 22 minutami
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 5. 4. 2024 22:39
Poslední příspěvky
„magdalenka: Máš tady na tu drožďovou receptík??? Já už…“ Veronika.Hrozna, před 23 minutami
„Zdravím dievčatá, u nás sa počasie strieda ako na hojdačke.…“ Julia Oskerova, před 4 hodinami
„Ahoj, u nás dnes rizoto, uhorkový šalát. Polievka od včera…“ magdalenka, před 6 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Maková náplň nastavená
Přidáno před 4 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 7 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 9 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 9 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Domácí rajčatový džus se hodí do smoothie, polévek i omáček. Ve slavném koktejlu Bloody Mary hraje spolu s tabascem hlavní roli
Šlehačkové cukroví: Na tradiční lahodné kousky stačí jen tři suroviny a minimum času na přípravu
V MasterChef Česko se poznávaly sladkovodní ryby: Troufnete si určit deset druhů podle fotek?
Zbruf z hovězího masa, jemně pikantní
Johanka128
Hodnocení receptu je 4,5 (6×)