Co dnes uvařit?
U nas bude zbytek veprove panenky, ale s ryzi a zeleny salat. Protoze je u nas velky mraz, tak se dam do peceni. Budu peci bananovy chlebicek a pro vnucku a jeji pritelkyne citronovy maly dort,
A u nás je v oblibě Černá buchta ze Lhotky.
Zbruf - ten výraz také neznám, slyším, či spíš ho vidím poprvé.
Je zajímavé, že se recept na zbruf vyskytuje i zde již od r. 2016 od Johanky128:
Nejak jsem byla cely den v behu, ale stihla jsem uvarit. meli jsme veprovou panenku posypanou italskymi bylinkami a k tomu orzo take s bylinkami a dusene zelene fazolky.
ale kohout to přežil - frajer Ještě donesl syn guláš ze zvěřiny, poslal mu jeho myslím manžela, kamarád, kluci se znají už 50 let, ale já maso ze zvěřiny nevařím, nejím, takže pán to má, uvidíme, co bude Musím přidat moje zdraví, zítra jsem měla jít k paní dr. na kontrolu , tak jsem ji zavolala, zda je to nutné, ale podle výsledku krve mě paní dr. řekla, že jsem v pohodě a jsem objednaná až na září
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 24. 4. 2024 12:25
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Dobry den. U nas mame stejne jako u Simonky. Rybu Tilapia,…“ hazel, před 2 hodinami
„Příjemný večer všem. hazel: Stáňo, Ty jsi žena činu a…“ Nadja, před 5 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verunko, Nanaimo ,je Indiansky nazev, ale…“ hazel, před 8 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 8 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 8 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 9 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 9 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Voňavá povidla z muchovníku: Jak na netradiční ovocnou pomazánku podle receptu bylinkářky
Brownies podle Sylvie z Peče celá země: Použijte kvalitní čokoládu a nekoukejte na kalorie, říká nadaná flétnistka
Panádlová neboli žebrácká polévka: O typickém jídle chudých se psalo už v Rychlých šípech
Zbruf z hovězího masa, jemně pikantní
Johanka128
Hodnocení receptu je 4,5 (6×)