Co dnes uvařit?
U nas bude zbytek zeleninove polevky a snaha dela pizzu jednu malou pro me se spenatem, ta me velice chutna a pro manzela malou se s paprikou a se slaninou, tak ze vyhrano, nevarim.
Dortik vsem devcatum chutnal zmizel cely rychle.
Jiz jsem si vsak vytiskla recepis co sem pridala Nadja ty Tyrolske groestle. To vypada velice pekne..
Vsichni tedy mate moc pekne navareno
Vsichni mate krasne navareno, nevim co si vybrat.
U nas bude jenom cocka , vajicko na bulici oko a dietni parek. Take jsem uvarila zeleninovou polevku.
Citronovy dortik jsem jiz predala, myslim ze je hodne podobny te babete. Ja jsem to tedy ozdobila slehackou a malinami. Nejsem vsak vubec sikovna na ozdobu
Děkuji za pochvalu.
magdalenka: asi toto:
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 38 minutami
„Diabet - cukrovka“ lesanakrvych, 16. 2. 2024 23:04
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 2. 2024 07:58
Poslední příspěvky
„Zdravím a přeji hezký i když mrazivý den. U nás dnes…“ tara23, před 23 minutami
„Ahoj, dnes bude pórková polievka a tiež mám kúpený karfiol,…“ magdalenka, před 1 hodinou
„Nechala jsem se přemluvit, dnes tedy brambor. salát, gril.…“ Jana Pá, před 1 hodinou
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bagety s grahamovou moukou
Přidáno před 21 minutami
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 11 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 14 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 17 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno 18. 3. 2024 07:45
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno 18. 3. 2024 07:29
Přečtěte si Zobrazit více
Jak se jedlo v době renesance? V podzámčí kaše, na zámku pečení tetřevi i veverky, sladké dobroty a „jelen z vola“
Dobře zakopané české poklady. Jak správně používat brambory podle varných typů?
V akci: Kysané zelí teď koupíte jen za 13 Kč. Hodit se bude ke svatomartinské huse, do segedínu i na zelňáky
Tyrolské Gröstle
1974andrea
Hodnocení receptu je 5,0 (109×)