Co dnes uvařit?
Podobné niečo tu má tejaja -
u nas zbytek gulase , dnes s testovinami, k tomu salat s baby spenatu.
Videla jsem v obchode ze prodavaji koleno, docela jsem byla prekvapena. Koupim ho zkusim udelat podle nejakeho receptu zde na Topkach. Jak jsem stara tak jsem ho nikdy nemela. Mozna jeste doma, ale vubec si to nepamatuji.
magdalenka: paradajková kapusta - to si nějak nedovedu představit ty dvě suroviny spolu - a asi se to podává teplé, když je k tomu sekaná. Zelí čerstvé nebo kysané?
Dnes jsem mela v planu nevarit, no ale byla rychla zmena. Varim ve velkem a to" klasicky hospodsky gulas" ( vidensky). Podle receptu od Eliza, ktera ma vzdy moc pekne recepty. K tomu knedlik kupovany a jeste navice delam knedlik podle Nadji v microvlnce. Predkrm zeleny salat
Dobrou chut vsem co prave vecerite
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 2 hodinami
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 5. 4. 2024 22:39
Poslední příspěvky
„Přeji pěkný den , my dnes máme obalované žampiony, vařené…“ MarcelaPa, před 2 hodinami
„magdalenka: dobrý nápad už je hotová česnekačka , děkuji…“ Jana Pá, před 4 hodinami
„Hezký den, dnes přišli na oběd mladí. Bude pečené vepřové,…“ tara23, před 5 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzské řízečky
Přidáno před 5 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 6 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 8 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 18 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Květáková fritáta
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Přečtěte si Zobrazit více
Vývar z vepřových kostí si zaslouží péči. Pečené kosti a pomalé tažení mu dodají sílu a fantastickou chuť
Melitzanosalata je jednou z nejlepších možností využití lilku. Známe tajemství jeho úžasné kouřové chuti
Krvavá bába neboli Švajnfest: Krkonošský bramborák ze zabijačky má jednu netradiční přísadu, která jej i zajímavě obarví
Zelí s rajčatovým protlakem
tejaja
Hodnocení receptu je 4,4 (5×)