Co dnes uvařit?
Strašně dlouho už mám na kuřecí játra chut, snad vyjdou v neděli, ale nechci to zakřiknout
Já se musela naučit vaření plánovat. Ještě budu celý červen vařit pro Ellu, chodí k nám ze školy.
A nejí skoro nic. polévky nejí ani jeden a já je mám tak ráda. U nás je jen COOP, sice veliký a moderní, ale šíleně drahý. Nejde v něm nic moc nakupovat.
Dcera s rodinou chodí na celý den 1x týdně, tak se snažím toho uvařit víc, abych jim mohla dát domů ještě na druhý den.
Mají ohromnou zahradu, která je dcery velká chlouba. Celé léto žijí venku pod pergolou, kde mají zařízenou plně funkční kuchyn, s velkým grilem a i s teplou vodou.
Děti mají na zahradě velké sportovní vyžití.
I zítra jsem se nabídla, že jim manžel přiveze oběd, aby mohli budovat
U nas zase se moc nevari, je teplo 33 stupnu, takze grilujeme kureci prsicka, a k tomu jen salat. Zakusek meloun. Na nic vetsiho neni ani chut..
Tara23 hezky si uzijte vylet s vnouckem a Nadie hezky si uzivej pobyt na chate, s Tomaskem i bez Tomaska, hlavne Vam preji hezke pocasi
Obdivuji všechny, kdo si sestaví jídelníček na týden a pak ho dodržují. To se u nás stát nemůže - vařím to, na co máme zrovna chuť. Někdy mám i uvařeno, ale Petr si vezme něco jiného, tak se to hotové přesouvá na další den a je po jídelníčku.
K obědu byla také drštková polévka s rohlíkem a ted připravuji k večeři šunkové koleno.
Zítra jedeme s prckem na výlet do Tanzania parku, tak zase vařit nebudu
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 3 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 24. 4. 2024 12:25
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Příjemný večer všem. hazel: Stáňo, Ty jsi žena činu a…“ Nadja, před 3 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verunko, Nanaimo ,je Indiansky nazev, ale…“ hazel, před 5 hodinami
„Pěkné odpoledne , večer naložila a dnes upekla tucet…“ MarcelaPa, před 6 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 5 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 5 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 6 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 6 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Štědrovečerní menu ve světě: Japonci chodí do KFC, v Británii jedí pudink z loje a v Grónsku velrybí bůček
Srnčí hřbet à la retro dezert Metro: Zákusek z třeného těsta s jemným citronovým krémem je vláčný a rozplývá se na jazyku
Co jedl Karel Čapek? Miloval tlučený štrúdl, jeho specialitou byly smažené špenátové palačinky
Pečené uzené koleno
vseumel
Hodnocení receptu je 5,0 (34×)