zavařování v troubě
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 3 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 24. 4. 2024 12:25
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Příjemný večer všem. hazel: Stáňo, Ty jsi žena činu a…“ Nadja, před 3 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verunko, Nanaimo ,je Indiansky nazev, ale…“ hazel, před 5 hodinami
„Pěkné odpoledne , večer naložila a dnes upekla tucet…“ MarcelaPa, před 6 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 5 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 6 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 6 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 6 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Novoroční čočka: Podle našeho receptu to jde i bez namáčení a hravě ji zvládnete i v „posilvestrovské“ indispozici
Čatní z angreštu je jemně pikantní a lehce aromatické. S cibulí a hořčičným semínkem báječně ladí k sýrům
Od jednoduchosti k dokonalosti: Jak na perfektní knedlíky s vejci? Lepší chuti prospějí sádlo i krátká parní lázeň
28. 2. 2019 14:18
8. 8. 2010 20:35
9. 3. 2010 10:58
9. 3. 2010 09:30
tipy_pro_zavarovani.doc
19. 1. 2010 17:41
19. 1. 2010 17:04
19. 1. 2010 16:14
Jen bych touto drobností chtěla apelovat na všechny, které zadávají recepty, aby - až budou zadávat název receptu - se na něj kriticky podívali, zda bude při vyhledávání výstižný.
19. 1. 2010 15:58
19. 1. 2010 15:51
18. 1. 2010 21:49
18. 1. 2010 21:37
Hougby v nálevu - 30 min při 90 °C, směs hub v tuku - 50 min. při 100°C a druhý den znova
Jinak vždycky do vychladnutí otáčím sklenice na víčko
18. 1. 2010 21:36
18. 1. 2010 21:15