zavařování v troubě
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ MarcelaPa, 22. 4. 2024 15:27
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Nadja: Nadie ano mam recepis, a delala jsem ho sice ne…“ hazel, před 2 hodinami
„Hezký večer, dnes jsem nevařila, bylo od včera na houbách …“ tara23, před 8 hodinami
„hazel: Stáni moc se mi líbí jak jsou u dětí a vnoučat v…“ tara23, před 8 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 14 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 14 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 16 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno před 19 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 19 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno 22. 4. 2024 23:54
28. 2. 2019 14:18
8. 8. 2010 20:35
9. 3. 2010 10:58
9. 3. 2010 09:30
tipy_pro_zavarovani.doc
19. 1. 2010 17:41
19. 1. 2010 17:04
19. 1. 2010 16:14
Jen bych touto drobností chtěla apelovat na všechny, které zadávají recepty, aby - až budou zadávat název receptu - se na něj kriticky podívali, zda bude při vyhledávání výstižný.
19. 1. 2010 15:58
19. 1. 2010 15:51
18. 1. 2010 21:49
18. 1. 2010 21:37
Hougby v nálevu - 30 min při 90 °C, směs hub v tuku - 50 min. při 100°C a druhý den znova
Jinak vždycky do vychladnutí otáčím sklenice na víčko
18. 1. 2010 21:36
18. 1. 2010 21:15