zavařování v troubě
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Veronika.Hrozna, před 1 hodinou
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 5. 4. 2024 22:39
Poslední příspěvky
„magdalenka: Máš tady na tu drožďovou receptík??? Já už…“ Veronika.Hrozna, před 1 hodinou
„Zdravím dievčatá, u nás sa počasie strieda ako na hojdačke.…“ Julia Oskerova, před 5 hodinami
„Ahoj, u nás dnes rizoto, uhorkový šalát. Polievka od včera…“ magdalenka, před 6 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Maková náplň nastavená
Přidáno před 5 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 7 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 10 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 10 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno 18. 4. 2024 19:14
Přečtěte si Zobrazit více
Retro lekce v MasterChef Česko: Jak připravit španělské ptáčky jako od babičky?
Pečeme s Ivou: Bábovka nebo kávový mazanec s kousky čokolády? Je jen na vás, jak tuto dobrotu upečete
Královský koláč z křehkého těsta: Shora křehký a uvnitř vláčný moučník s tvarohem připravíme raz dva
28. 2. 2019 14:18
8. 8. 2010 20:35
9. 3. 2010 10:58
9. 3. 2010 09:30
tipy_pro_zavarovani.doc
19. 1. 2010 17:41
19. 1. 2010 17:04
19. 1. 2010 16:14
Jen bych touto drobností chtěla apelovat na všechny, které zadávají recepty, aby - až budou zadávat název receptu - se na něj kriticky podívali, zda bude při vyhledávání výstižný.
19. 1. 2010 15:58
19. 1. 2010 15:51
18. 1. 2010 21:49
18. 1. 2010 21:37
Hougby v nálevu - 30 min při 90 °C, směs hub v tuku - 50 min. při 100°C a druhý den znova
Jinak vždycky do vychladnutí otáčím sklenice na víčko
18. 1. 2010 21:36
18. 1. 2010 21:15