Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Jajajajaapaja, před 1 hodinou
„Přání a gratulace“ MarcelaPa, 15. 11. 2025 22:53
„Co vaříte dnes k obědu?“ Severinka, 4. 11. 2025 08:50
Poslední příspěvky
„Dneska včerejší bramboračka a plněné papriky, rýže“ Jajajajaapaja, před 1 hodinou
„Hezký den, u nás dnes smažený camembert, hranolky, tatarka…“ tara23, před 2 hodinami
„Simona Skolakova: Simčo taky jsem uvažovala v pátek na…“ tara23, před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
25. 9. 2013 18:44
25. 9. 2013 15:01
25. 9. 2013 08:30
Suroviny : Vepřové nožičky(kůže),Tvrdé houby ,hřibovité, holubinky,křemenáče apod., majoránka, česnek,sůl, trochu octa, nové koření,pepř. Pro jistotu želatinu v plátech,nebo sypanou. Rukáv na obi tlačenku.
Postup: Nožičky+kůže hodněbuvaříme v malinko vody. Zvlášť na velké kusy nakrájené houby. Nožičky obereme a maso,kůži rozemeleme a vrátíme ješjě k provaření s kořením a česnekem. Ochutnáme. Vmícháme ovařené houby a přidáme rozmočenou želatinu a promícháme. Plníme do tlačenkových rukávů a na chladném místě necháme stuhnout. Po hodince otočíme, aby tuk nebyl všechen nahoře.
Někdo dává drůbeží srdíčka, žalutky a pod. Je na každém co přidá.Jde i cibule a paprik.lusk.
24. 9. 2013 17:36
23. 9. 2013 09:43
23. 9. 2013 08:31
23. 9. 2013 07:09
22. 9. 2013 16:57
Jinak je přece jasné,že plesnivé houby se nemají konzumovat protože plísně jsou toxické.
22. 9. 2013 16:06
22. 9. 2013 15:48
22. 9. 2013 14:48
22. 9. 2013 13:27
Jinak,už jsem o tom psal snad před rokem na pokec
sc20130922-124806.jpg
sc20130922-124520.jpg
22. 9. 2013 07:56
22. 9. 2013 06:59
22. 9. 2013 06:48
1 2 Další