Mononukleóza
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 6 hodinami
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 5. 4. 2024 22:39
Poslední příspěvky
„Dobrý večer k obědu jsme dojedli kuře, tentokrát s…“ MarcelaPa, před 5 hodinami
„magdalenka: Máš tady na tu drožďovou receptík??? Já už…“ Veronika.Hrozna, před 10 hodinami
„Zdravím dievčatá, u nás sa počasie strieda ako na hojdačke.…“ Julia Oskerova, před 13 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 7 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 14 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 16 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 19 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Borůvkobraní 2022: Soutěž jedlíků, borůvkový likér i akce Pepy Nemravy aneb 10 kulinárních zastavení, která by vám neměla uniknout
Jak udělat koleno na pivě: Marinujte alespoň 12 hodin a zvolte vhodné pivo
Falešný "rybí salát" nebo vlašák z květáku chutnají skvěle a jsou zdravější než originály
15. 6. 2018 19:57
Jedná se mi hlavně o potraviny doporučené x zakázané, ale i o recepty, příp. jídelníček.
Hledala jsem po netu, ale informace jsou různé, i protichůdné.
Na jednom webu se uvádí, že důležitou součástí jídelníčku je mléko (polotučné denně 500 ml), na jiném se zase doporučuje mléko odtučněné, a to pouze na přípravu pokrmů.
U žloutků je to podobné - 1 žloutek denně, jinde max 2 žloutky za týden.
Tak nevím, co z toho si vybrat.