Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Co dnes uvařit?

bystrouska: Musím se přiznat, že pokud se dám do pečení nějakých rohlíků (většinou jsou to ty magdalenčiny do hodiny hotové), dělám je vždycky tak, abychom si je dali ještě teplé, třeba ráno k snídani. Pokud zbudou na druhý den, tak je rozpékáme. Taky domácí chleba máme rádi ještě teplý, s krásně křupavou kůrčirkou. Nikdy nám to žádné problémy nedělalo. Teď se právě chystám zkusit tyhle rohlíčky, dostala jsem čerstvě nasušený tymián, který tak krásně voní, tak jsem zvědavá, jaké budou: www.toprecepty.cz/recept/50869-nekynute-provensalske-rohlicky-se-syrem/

Hezke nedelni odpoledne.
U nas bude rychle rizeto a redkvickovy salat. Dostala jsem hodne rebarbory a tak planuji na pristi tyden kolac podle recepisu zde na techto strankach.
Dajda dekuji. Uvareno mate vsicni krasne ,ale ty buchty tedy jsou na jednicku

Myslím si, je nezdravé je jíst kynuté pečivo hned po upečení, ale ono je těžké odolat čerstvým ještě teplým houstičkám , rohlíků a pod :-*. No Cathleen to ví z nás asi nejlíp, že :-D:-D:-D

cathleen: No pokud se jeden přecpe, je nezdravé všechno, i zelenina! :-O Ovšem při představě teplých buchet, které skrývají třeba ještě horké švestičky, posypané perníkem, je těžké to trošku nepřehnat! ;-(

Dajda:  nevím, jestli jsou přímo nezdravé...spíš si myslím, že je to tak, že člověk - hladoš čeká na buchty, až (kdy už) budou upečené. A když konečně jsou, napráská se jich, co se do něj vejde - z hladu i z chuti :-D a pak je mu z toho množství v bříšku těžko...

MarcelaPa: Teplé buchty jsou nejlepší,<3 i když prý nejsou zdravé ......

MarcelaPa: to nevadí, že buchty nejsou v pekáči :-), i tak jsou jak malované:-). Klidně vyfoť prázdný pekáč určitě bude hezký i bez buchet:-D:-D.

Pěkné nedělní odpoledne:-K, dnes frikadely z rybího filé. Upekla jsem tradiční povidlové buchty a chtěla jsem je vyfotit v hezkém keramickém pekáči, ale manžel se nemohl dočkat a vyndal je dřív, než jsem to stihla.:-8

Hezké poledne:-K , právě si pochutnávám na zapečeném kontrabáši se sýrem (v mém případě olomoucké syrečky), je to fakt dobrota:-D. Ještě jsem si udělala rajčatový salát s mozarelou a olivovým olejem.

hazel: Taky jsem vůbec nepostřehla, že někde na druhém konci světa řádila většná spoušť, a to zřejmě mnohem hůže než před týdnem u nás. Hlavně, že jste zdraví a že Vám tornádo snad natropilo jen takové škody, které lze napravit! Ať se vše brzy vrátí do normálních kolejí! :-K

Hezký den:-Kdnes frankfurtská polévka a miniřízečky z panenky, brambory a okurkový salát;-)

Devcata dekuji moc za zpravu. Jak se rika meli jsme opravdu stesti v nestesti. Lide jsou na tom o moc spatneji nez jsme my. Kazdy usek v Ottawe je postizeny.

hazel: hezký podvečer, na zprávy se nedívám, tak mi uniklo, že někde ve světě zase řádilo tornádo. Je mi líto :-(, že Vás postihla taková katastrofa. Teď vás asi čeká spousta práce a starostí , ale hlavně, že jste zdraví a živí. Přeji hodně štěstí.

hazel: Stáničko jsem ráda,že tě tady vidím,moc jsem na Vás myslela,zda jste v pořádku, když jsem viděla v tv tu spoušť tak jsem si říkala jak je to děsné a zda to bylo aj u Vás.Tak hlavně,že to dobře dopadlo:-K:-K:-K:yes::yes:

Frantiska: Kupuji v Globusu tyto nakup.itesco.cz/groceries/cs-CZ/products/2001017806553, nejsou špatné, jen je nevařím, pouze zalijí vřelou vodou a nechám pod poklicí pár minut.

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Poslední diskuze

„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 16 minutami

„Přání a gratulace“ Nadja, 21. 6. 2022 22:31

„Fotoalbum“ brontik, 31. 5. 2022 19:48

Poslední příspěvky

„MarcelaPa:“ Simona Skolakova, před 16 minutami

„Simona Skolakova: díky, Simčo, ale chybičku to právě má, je…“ MarcelaPa, před 40 minutami

„MarcelaPa: Marci to nemá chybičku jen to vidím,tak bych ač…“ Simona Skolakova, před 50 minutami

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům