Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Co dnes uvařit?

U nás voní po celém baráku pomalu pečený jehněčí hřbet na česneku, před chvílí jsem přihodila ještě snítku rozmarýnu a podlila bílým vínem. K tomu šťouchané brambory s jarní cibulkou. Už se na to těším..:-p

dnes dělám smažené žampiony, už asi dva týdna na ně mám strašnou chuť.

když jsem kdysi dělala v tostě někdo přinesl do práce malé rohlíčky byli slanější a dobře kořeněné máte někdo recept?:-)

dělala jsem škubánky ale jak koukam co tu vaříte tak se musím polepšit:-*

Dnes česneková polévka, pečená krkovička - plátky, hlávkové zelí, brambory, mám i knedlík. Peče se mi třená bábovka a do pekárny jdu dát ingredience na chlebík.

Som sama doma, tak som si na vešeru "uvarila" litrové vedierko karamelovej zmrzliny:-D:-D:yes::-D

Tak dnes to bylo skromné - květáková polévka a sladká celozrnná kaše. Hody budou zítra - přijede vzácná návštěva :-)

Alus: Pangasius je výbornej a protože má kvalitní masíčko, udělala bych ho co nejjednoduššeji: sůl, nějakou bylinku nebo koření na rybu, mouku, může být i celozrnná a opéct.

dnes je v banskej bystrici jarmok a tak sa k nam zbehne pribuzenstvo zo vsetkych kutov ...je to tradicia....takze dnes musim uvazovat viac kvantitativne ako komplexne.....takze majeruv gulas

Tak losos nad očekávání dopadl skvěle. Byla to celá ryba, bez hlavy, ne jen "podkovy". Posypala jsem ho kořením na ryby a česnekem a podlila šťávou z asi 3 pomerančů. Jak ryby moc nejíme, tak si rády vzaly i děti, dokonce mi dcera volala do práce "zavolej bráchovi, on mi chce sníst toho lososa".:-))

ha vypadlo mi áčko :-D

chystám se dělat rybu Pngasius ale ještě nevím na jaký způsob :-(

dnes jsem dělala česnečku a segedinský guláš

když my jsme byli letos na houbách jen jednou a to jsme našli jen 3 křemenáče ;-( pravda, bylo to na počátku července... takže žádné foto :-(

....obed z remosky

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek