Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, před 5 hodinami
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Hezký den u nás taky byla česnečka a ještě se dojídalo ze…“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Hezký den. U nás česnečka a žemlovka s jablky a blůmami.“ janatka, před 3 hodinami
„hazel: Stáňo, děkuji, to bude fajn, jsem zvědavá, jak moc…“ Nadja, před 4 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 2 hodinami
Francouzský toust
Přidáno před 8 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 9 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno 23. 4. 2024 11:41
Přečtěte si Zobrazit více
Španělské ptáčky z vepřové kýty jsou křehčí než klasické z hovězího masa a báječně šťavnaté. Hotové jsou za pouhou hodinu
Listové těsto jako ideální surovina: Hodí se k přípravě lahodných a křupavých závinů či koláčů i skvělých minipizz
Hadi z listového těsta zpestří Den dětí. Vyzkoušeli jsme tři náplně, nejjednodušší a nejoblíbenější je ta šunková se sýrem
17. 1. 2022 11:57
7. 1. 2022 20:26
6. 1. 2022 14:15
6. 1. 2022 12:33
6. 1. 2022 11:25
16. 1. 2021 06:24
13. 1. 2009 13:38
Zrovna tak nepoužívám recepty, kde nejdřív suroviny např. smažíte na pánvi, pak děláte v PH a v závěru ještě hodíte pod gril
Pokud je potřeba osmahnout do PH cibuli a zahřát mletou papriku, ať víc barví, chystám se na tohle využít mikrovlnku. Moje nevidomá kamarádka to tak dělá už dlouho.
12. 1. 2009 16:27
12. 1. 2009 16:16
Použití, spotřeba el., recepty aj....
12. 1. 2009 14:23
Používám PH převážně na jídla typu http://www.toprecepty.cz/recept/3347-kure-na-sleha... nebo omáčky a husté polévky. Taky "vepřovou konzervu" jsem v něm vařila a párkrát známý guláš bez míchání - není poznat, že je vařený a ne pečený
12. 1. 2009 12:23
12. 1. 2009 11:53
Zrovna tak to bylo s mou druhou pečkou....
12. 1. 2009 11:43
12. 1. 2009 09:43
1232681.gif
12. 1. 2009 08:09
PH mám už přes rok, mám ho ráda a určitě mi šetří práci....
Důležité pro mě je to, že:
1)Pokrm se v něm "uvaří sám" a téměř není možné ho připálit....
2)Maso vařené v PH je chutnější, než vařené normálně...
3)Zelenina se v PH vaří pomaleji, než maso, proto můžeš bez obav z rozvaření dát do hrnce vše najednou...
4)Tekutina se téměř neodpařuje, tak potřebujeme míň soli, koření i tuku a jídla jsou když ne dietnější, tak k žaludku šetřivější určitě...
5)Spousta lidí v PH vaří přes noc - večer nandají suroviny a zapnou ho a ráno je budí vůně hotového jídla.
Je toho mocmoc a já určitě na něco zapomněla
1 2 Další