Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 1 hodinou
„Přání a gratulace“ Nadja, 24. 4. 2024 12:25
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Dobry den. U nas mame stejne jako u Simonky. Rybu Tilapia,…“ hazel, před 1 hodinou
„Příjemný večer všem. hazel: Stáňo, Ty jsi žena činu a…“ Nadja, před 5 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verunko, Nanaimo ,je Indiansky nazev, ale…“ hazel, před 8 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 7 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 8 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 8 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 8 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 10 hodinami
6. 3. 2013 20:52
6. 3. 2013 20:19
6. 3. 2013 12:48
6. 3. 2013 12:27
doc1.doc
6. 3. 2013 10:49
5. 3. 2013 23:40
Já kroupy (i malé krupky)pořádně propláchnu a namáčím přes noc. Při vaření následující den zpočátku hlídám a pěnu také odebírám a právě občas promíchávám, hlavně ode dna, protože škrob, který pustí způsobí, že se mohou připálit. Až se začne odlupovat slupka, jsou uvařené...
5. 3. 2013 21:50
5. 3. 2013 18:45
5. 3. 2013 15:04
5. 3. 2013 13:06
Moji milí spoluTopáčci, jsem zde velmi ráda mezi vámi a děkuji, že jistě nejen mě jste rádci každý den
5. 3. 2013 12:43
5. 3. 2013 11:52
5. 3. 2013 10:58
4. 3. 2013 22:09
4. 3. 2013 17:49
Předchozí 1 … 1558 1559 1560 1561 1562 … 2359 Další