Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Dotaz k článku z Magazínu“ Merylas, před 5 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, před 18 hodinami
Poslední příspěvky
„Hezký Zelený čtvrtek, my jsme dnes měli hráškovou polévku,…“ MarcelaPa, před 58 minutami
„už je sice odpoledne ...... tak u nás na přání byla ryba a…“ Jana Pá, před 1 hodinou
„Dobrý deň a pekný Zelený štvrtok vám želám. Ja som si dnes…“ Julia Oskerova, před 3 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 4 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
9. 1. 2010 11:09
9. 1. 2010 08:45
9. 1. 2010 07:46
8. 1. 2010 22:14
Pro mne:http://hubneme.hustej.net/vareni/index.php?option=...
8. 1. 2010 18:07
8. 1. 2010 18:03
8. 1. 2010 15:55
bild0731.jpg
8. 1. 2010 15:37
8. 1. 2010 15:13
8. 1. 2010 13:43
8. 1. 2010 10:08
Teď zdržovat nebudu za chvíli na to pudu. Ještě chvilku mrknu sem a mrknu tam , pak se do té mrkve dám. Václav.
42[1]_161082139.gif
59[1]_1668982148.gif
8. 1. 2010 09:38
Za prvé vzkaz pro Jarku Římanovou(mišička12) . Jedná se o domácí sýr z domácího tvarohu. Možná bude zklamaná. Není to pravý sýr v pravém slova smyslu, ale takový který se u nás dělal za mlého mládí a bylo nutné ho jíst pouze mimo byt. /Upozorňuji, že se nedá dělat z mléka paster. kupovaného , ale ČERSTVÉHO dnes v automatech, nebo přímo od kravičky/ . Koupíte alespoň 2-3 litry mléka a necháte ho nakysnout, běžně. Je to jednoduché, když není převařené. Stačí aby bylo určitou dobu v mísnosto a vlétě na slunci a je to. Dá se tomu pomoci trochou kyselého(Ocet, citrón) Začne li kysnou, stačí toto trochu zahřát a ono se srazí. Pak jej procedíme v látkovém sáčku a vznikne nám tvaroh a syrovátka ( Ta je zdravá a dobrá). a pak tvaroh domácí. Pouze se osolí prokmínuje a napěchuje do nádoby keramické, skleněné a zalije pive,.Začně se vytvářet na povrchu tak zvaný pivní sýr. Supr dobrý a supr smrad. Dá se promíchat a pokračovat. Stále se musí zalývat, vždy trochou piva(Odtrhnout muži od úst HI HI) Dá se i další přidávat,. Je to pak Ňamka . Je sklovatý na povrchu zvrásněný. Tavený sýr se dělá jinak a je to trochu jiná technologie za pomoci sody. Václav.
8. 1. 2010 08:03
Olino16jak jste si pochutnali na večeři-rychlovka a dobrota,viď?.Já to včera nestihla a tak jsem vše naaranžovala na talíř a taky jsme si pošmákli.
Václavety žabičky-to je úlet.Dlouho jsem se takhle nezasmála.
7. 1. 2010 15:23
7. 1. 2010 15:15
p1070001.jpg
zabicky.jpg
Předchozí 1 … 2083 2084 2085 2086 2087 … 2345 Další