Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 4 hodinami
„Dotaz k článku z Magazínu“ Merylas, před 8 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, před 21 hodinami
Poslední příspěvky
„Hezký Zelený čtvrtek, my jsme dnes měli hráškovou polévku,…“ MarcelaPa, před 4 hodinami
„už je sice odpoledne ...... tak u nás na přání byla ryba a…“ Jana Pá, před 4 hodinami
„Dobrý deň a pekný Zelený štvrtok vám želám. Ja som si dnes…“ Julia Oskerova, před 6 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 7 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 9 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Přečtěte si Zobrazit více
První „slavná“ anorektička? Císařovna Sissy jedla jen pomeranče, cvičila do úmoru a vážila se dvakrát denně!
Mnichovská bílá klobása voní po bylinkách a je šťavnatá. Správně byste ji měli podávat s preclíkem a místo loupání "vycucnout"
Historie zemědělství: Lidé v pravěku vědomě pěstovali nejprve ječmen a rýži. Když vyhubili mamuty, začali chovat hospodářská zvířata
7. 1. 2010 14:42
7. 1. 2010 10:38
77[2]_839535128.jpg
7. 1. 2010 10:37
7. 1. 2010 09:31
7. 1. 2010 08:26
6. 1. 2010 11:03
6. 1. 2010 11:00
jitule to vypadá skvěle, to tvé jídlo
6. 1. 2010 09:33
Lasaně podle mého najdete zde http://bucifousek.webgarden.cz/testoviny/lasane-po...
10_780953732.jpg
21.jpg
6. 1. 2010 09:06
2./ Všera jsem vám říkal co budeme vařit. Já mínil a žena změnila. Nakonec bylo kuře na zelí podle "Ekucharky.net". Velká pro mne dobrota. Já to zelí zkrátka miluji. (nafotil jsem).
3./ (A)Doděla jsem ten rybí salát, ale zatím nenafotil. Myslím, že už bude jedlej. HI hi. Je z ořezů kapra. Musí bejt jen maso bez sádla.(to je moc cítit). Když hecháme kapří kůži, je také nutné ji před poslední úpravou sundat. Je moc tvrdá-tak na boty. Kdo má rád ze sladkovodních ryb, tak jsou nejlepšé bílé ryby (cejn,plotice apod.) Jinak cejn má kvantu kostiček a je s nimi moc práce. Na Lipně když berou, jich nachytáte pytel. Pak se hodí na rybí salát(Kosti ocet rozloží)a nebo na karbanátky(při mletí zůstanou kostičky namotané na šneku mlejnku) RUČNÍM. Jak je to na el.kutru-nevím. Někdo udí. Ale to aby byl cejn velkej.(B) Máme rádi ze slanečků (mořských ryb). Ale pozor, mají i uzené. Z toho nám to nejede. Udělal jsem a nikdo to nechtěl. TAK BACHA. (Ještě to ofotím a třeba dám i přesný recept). Václav.
p1060006.jpg
6. 1. 2010 09:02
6. 1. 2010 08:30
6. 1. 2010 08:29
6. 1. 2010 08:17
6. 1. 2010 08:17
6. 1. 2010 08:04
Předchozí 1 … 2084 2085 2086 2087 2088 … 2345 Další