Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 2 hodinami
„Dotaz k článku z Magazínu“ Merylas, před 11 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, před 23 hodinami
Poslední příspěvky
„Hezký večer všem. U nás dnes vařil Petr -měli jsme hovězí…“ Nadja, před 1 hodinou
„Hezký Zelený čtvrtek, my jsme dnes měli hráškovou polévku,…“ MarcelaPa, před 6 hodinami
„už je sice odpoledne ...... tak u nás na přání byla ryba a…“ Jana Pá, před 7 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 4 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 7 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 10 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 12 hodinami
1. 4. 2018 15:23
31. 3. 2018 20:04
a3aa3b74df7adc2cae77673285430…
23. 2. 2018 18:38
6. 11. 2017 06:45
5. 11. 2017 15:58
16. 7. 2017 18:36
13. 7. 2017 10:46
6. 10. 2016 17:00
K Pavlovi na předchozí stránce: nemohu s Vámi souhlasit. Smalt je umělá vrstva, může se odprýsknout, pouští barviva, prostě je lepší dělat přímo na litině. A ohledně té kvality/nekvality: dle Vás by potom neměla existovat „švédská ocel“, ne? Vždyť ocel se vyrábí stejnými technologickými postupy ze stejných surovin, takže dle Vás je úplně jedno, kde je vyrobena, kvalita musí být stejná jak z Činy, Švédska nebo z USA, ne? Proč je tedy švédská ocel nejkvalitnější na světě, co?
A to samé je s litinou. A nebude to jen v technologickém postupu, ale i hlavně ve výchozích surovinách: železný šrot („určitě“ ho někdo přebírá, že?) versus kvalitní severská železná ruda.
Ano, máte pravdu, že u Le Creuset a Staub je kvalita litiny jedno, protože ji „chrání“ vrstva smaltu. Ale věděl jste, že jsou to také čínské výrobky?
6. 5. 2016 15:59
6. 5. 2016 09:13
5. 5. 2016 07:21
27. 4. 2016 11:31
27. 4. 2016 07:38
26. 4. 2016 13:47
26. 4. 2016 08:05
Předchozí 1 2 3 4 5 … 7 Další