Růžová líčka mladého býčka
Recept ještě nebyl hodnocenNa pánvi necháme zesklovatět slaninu, pokrájenou na kostičky. Přidáme trošku oleje, vložíme maso a zprudka opečeme, / kdo může nádobu z PH použít na sporáku, restuje…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 212 kJ / 51 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,30 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 0,20 g |
–– mononenasycené | 0,15 g |
–– polynenasycené | 0,05 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 4 mg |
Sodík | 120 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 5,00 g |
– cukry | 1,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Na pánvi necháme zesklovatět slaninu, pokrájenou na kostičky. Přidáme trošku oleje, vložíme maso a zprudka opečeme, / kdo může nádobu z PH použít na sporáku, restuje…
Plát hovězího pupku, pokud je potřeba, dobře odblaníme a potřeme hrubozrnnou hořčicí, přeložíme a necháme v chladu asi hodinu odležet.Po odležení na potřenou stranu…
Na kostičky nakrájenou uzenou slaninu částečně vyškvaříme v hrnci a přidáme na jemno nakrájenou cibuli. Kuřecí srdíčka zbavíme vrchní části a překrojíme na polovic.…
Šípková omáčka podle Rettigové: Do kamenného nebo porcelánového hrnce dáme asi 2 dkg suš. šípků, neb 4-5 dkg šípkové marmelády, 3 lžíce vinného octa, 3 dl slabší…
Plát hovězího pupku rozprostřeme, osolíme, opepříme a doprostřed plátu vytvarujeme z mleté králičí fáše váleček přes celou délku hovězího plátu. Takto naplněný hovězí…
Z vytemperované svíčkové uřízneme čtyři špalíky, ovážeme špagátem, opepříme a na másle zprudka opečeme jak jsme zvyklí; osolíme a uložíme v teple (zabalené v alobalu). …
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 24. 4. 2024 09:13
Velký manuál mražení potravin: Jak správně mrazit maso i ryby, jak dorty a co se sýry?
Retro okénko: Jak na dokonalý rýžový nákyp se švestkami? S máslem, skořicí a citronovou kůrou chutná božsky
Zapečené těstoviny 7 x jinak plus tipy, jak díky jednoduchým krokům vyčarovat dokonalé jídlo