Zapečené brambory v pomalém hrnci
Recept ještě nebyl hodnocenProtože mám hrnec s nádobou z kameniny osmažila jsem na sporáku v nádobě na 2 lžících cibulku a na kousky pokrájená kuřecí prsíčka, přidala jsem na hranolky nakrájené…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Protože mám hrnec s nádobou z kameniny osmažila jsem na sporáku v nádobě na 2 lžících cibulku a na kousky pokrájená kuřecí prsíčka, přidala jsem na hranolky nakrájené…
Kloboučky růžovek oloupeme, naskládáme do pekáčku, osolíme, opepříme, naplníme nadrobno posekaným masem, nebo anglickou - použila jsem uzenou krkovičku, která zbyla z…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Nebezpečná kombinace hub a alkoholu: Kdy může popíjení u smaženice vyvolat vážné zdravotní potíže?
Byliny v kuchyni: Řeřicha chutí připomíná ředkvičky a je přímo nadupaná vitaminy. Jak si ji nejlépe užít?
Regionální recepty: Kočičí tanec miloval autor Švejka. Zkuste ho tradičně i moderně