Míša řezy
Recept ještě nebyl hodnocenLahodné řezy inspirované oblíbeným nanukem nesmí chybět u nedělní kávy. Kyprý kakaový piškot s tvarohovým krémem a křupavou vrstvou čokolády milují všechny generace.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 2 259 kJ / 540 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 60,00 g |
– nasycené | 15,00 g |
– nenasycené | 44,00 g |
–– mononenasycené | 30,00 g |
–– polynenasycené | 14,00 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 120 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Lahodné řezy inspirované oblíbeným nanukem nesmí chybět u nedělní kávy. Kyprý kakaový piškot s tvarohovým krémem a křupavou vrstvou čokolády milují všechny generace.…
Šoldra nebo také muřin je tradiční velikonoční chléb slezské kuchyně, který se připravuje a jí na Velikonoční neděli. Šoldra/szołdra je starý polský výraz pro šunku.…
Výroba špiček je vskutku mistrovským dílem, které však zvládnete i doma. Nadýchané buflery jsou základním stavebním piškotem pro čokoládové tělo špičky, které naplníme…
Upečte dezert našich babiček, metrový dort. Potěší vás vláčným korpusem, měkkou polevou a výborným krémem. Plátky korpusů spojené krémem z másla a mouky polijte…
Urodilo se mnoho jablek a nevíte, co s nimi? Můžete upéct šťavnatý jablečný řez s čokoládou, rumem a oříšky. S jednoduchým hrnkovým receptem ho zvládne opravdu každý, i…
Pokud jste si letos vypěstovali vlastní česnek nebo máte zásobu kvalitního, vyzkoušejte tento recept na česnekovou pastu. Její příprava je opravdu snadná, rychlá a…
Zbylý vám vaječné bílky? Co zkusit krémem a čokoládou vytuněné čokoládovo - kokosové řezy? K nedělním kávě, na rodinnou oslavu, večírek... Nebo jen tak, pro mlsné…
Zbylý vám vaječné bílky? Co zkusit krémem a čokoládou vytuněné čokoládovo - kokosové řezy? K nedělním kávě, na rodinnou oslavu, večírek... Nebo jen tak, pro mlsné…
Lehký smetanový krém, proložený vrstvičkou čokolády mezi dvěma tenkými pláty kakaového těsta, navrch politý čokoládou. To je řez "Kinder Pingui", který si můžete snadno…
Samotné banány dvakrát výraznou chutí nevynikají, i když jsou dobře vyzrálé. Zkuste je ale dát dohromady s čokoládou. To se potom začnou dít věci! A když do akce ještě…
Cukr, máslo, med, mléko a sodu vaříme 3 minuty ve vodní lázni. Dáme do mísy společně s moukou, vejcem a vypracujeme těsto, které rozdělíme na 4 díly. Každý díl vyválíme…
Ořechy, máslový krém a čokoládová poleva. Oblíbená trojice pečícího světa, která doprovází nespočet základů na různé druhy cukroví. Vyzkoušejte tuto verzi rohlíčků,…
Čekají vás narozeniny nebo oslava? Vyzkoušejte tento máslový krém, který můžete využít jako náplň do moučníků a dortů. Krému z toho množství je opravdu dost, takže se…
Slané šátečky, plněné náplní z Lučiny, oliv a česneku, posypané sezamovými a lněnými semínky, vás překvapí svojí skvělou chutí a sklidí úspěch u všech vašich strávníků,…
Koupit kvalitní čokoládovou polevu není v dnešní době snadné. Proto vám ukážeme, jak si ji můžete připravit doma. Vaše dorty a zákusky získají lesklou čokoládovou vrstvu…
Výborná a jednoduchá inspirace na oblíbená nepečená kávová zrna. Snadno připravíme falešný marcipán a poradíte si i bez dřevěných formiček. Plníme kávovou náplní a…
Vychutnejte si dokonalou kombinaci křehkého beránka s lahodným krémem. Hořká poleva na povrchu ubere na sladkosti a krém těsto zjemní. Beránek se tak stane ozdobou…
Závin je vděčný moučník, který nemusí být vždy z listového těsta. Pivo v těstě se postará o kyprost. Těsto křupe, náplň je vláčná a sladká. K dokonalosti stačí už jen…
Tyto řezy můžeme podávat při jakékoliv příležitosti, třeba i jako vánoční pečivo. V tom případě je pokrájíme na menší čtverečky. Čokoládovou polevu pak ještě můžeme…
Vyzkoušejte tento výborný vláčný perník s jablky. Chuť i struktura moučníku vás přenesou do dětství. Tohle je totiž přesně ten správný nedělní moučník, který nám s…
Na vál dáme mouku a na velkém okatém struhadle nastrouháme Omegu. Přilijeme kvásek a zpracujeme polotuhé těsto. Nenecháváme kynout, ale s těstem hned pracujeme. Vyválíme…
Cukr, mléko prosejeme do mísy, přidáme vychladlý tuk, aróma, promísíme, po trošce přidáváme vodu a vypracujeme tužší těsto asi jako plastelína. Těsto rozdělíme na tolik…
Lahodné elegantní rohlíčky s máslovým krémem, kterými ozdobíte narozeninový stůl, potěšíte hosty na svatbě nebo jimi prostě jen doplníte nedělní kávičku s rodinou.…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Hitem internetu je netradiční chleba ve vajíčku upečený jako muffin! Jednoduchý postup zvládne každý
Slavná minestrone: Italská polévka ze zbytků má kořeny už v římské říši
Božské chlebové krutonky podle Petry z MasterChefa: Ochucené česnekem a sýrem si je zamiloval i Jan Punčochář