Nutriční hodnoty (Vaječná pomazánka s česnekem)
Celý recept
5 porcí
Energie | 2 819 kJ / 674 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,10 g |
Tuky | 35,42 g |
– nasycené | 7,72 g |
– nenasycené | 18,34 g |
–– mononenasycené | 14,20 g |
–– polynenasycené | 4,14 g |
––– omega 3 | 0,42 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 598 mg |
Sůl | 1,29 g |
Sacharidy | 44,50 g |
– cukry | 2,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
1 1 hlavička česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
4 4 vrchovaté lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
2 2 vařené brambory | Brambor zimní | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
petrželka nebo pažitka | Petržel nať čerstvá |