Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z vepřového kolena)

Celý recept

1 dávka

Energie684 kJ / 164 kcal
Bílkoviny6,53 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,53 g
Tuky1,28 g
– nasycené0,33 g
– nenasycené0,83 g
–– mononenasycené0,22 g
–– polynenasycené0,61 g
––– omega 30,00 g
Vláknina20,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 374 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy22,32 g
– cukry13,71 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vepřové koleno Vepřové koleno bez kosti
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1/2 1/2 celeru Celer bulva čerstvá 270 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
hrst hrst mraženého pórku (krájený na kolečka) Pórek čerstvý
sůl Sůl mořská
2 lžička 2 lžička mleté solené zeleniny
nudle (drobení, kapání,...) Těstoviny pšeničné

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.