Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hlíva na rozmarýnu)

Celý recept

Energie661 kJ / 158 kcal
Bílkoviny3,54 g
– z toho živočišné bílkoviny0,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,80 g
Tuky7,93 g
– nasycené4,99 g
– nenasycené2,85 g
–– mononenasycené2,23 g
–– polynenasycené0,62 g
––– omega 30,02 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 20 mg
Sodík 177 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy17,46 g
– cukry1,22 g
––– laktóza0,06 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
hlíva ústřičná (čerstvá nebo sušená) Hlíva ústřičná syrová
olivový olej Olej olivový
6 stroužků 6 stroužků česneku nasekaných nadrobno Česnek čerstvý 42 g
rozmarýn Rozmarýn sušený
1 lžička 1 lžička másla (použila jsem slané) Máslo kravské 8 g
1 lžička 1 lžička kukuřičné mouky Mouka kukuřičná hladká 5 g
trocha trocha worcesterové omáčky Worcestrová omáčka
1/2 1/2 zeleninové bujonové kostky Maggi rozpuštěné v 1/2 malého hrnku vody Bujón hovězí 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.